Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Ѓорче Бој е тргнат од форумов на 3 дена ...... Neeeext !
Bravo. Najgolemiot provokator, tocno znaev deka deneska ce ja vidam ovaa slika od nego.

Da gi razjasnam dilemite, Srbija ide na MTV1, Germanija na Sobraniski, kazaa vcera posle utakmicite. Taka odlucile poradi golemiot broj javuvanja vo redakcijata.

Se cudam na samiot sebesi, ama sakam Germanija da ide dalje.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Глупо и не фер би било на прва да ја даваат Германија-Гана... Пола и више во Македонија сакаат да ја гледаат Србија-Австралија... МТВ треба да биде свесна за тоа, а не уредникот да си тера по свое...
Нихт какен зи бите :smir: За секој неутрален Гана-Германија е поинтересна. Србија е интересна само за навивачите на Србија.

Ама кога можеше на Канал5 прв избор покрај Баерн-Јуве да им е Реал-Марсеј се е можно :toe:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
[/B]
А шо Гана нејќат да идат у 1/8 финале?
Пријателе не велам дека Гана се аутсајдери.....прочитај повторно како имам напишано...мора да го добие овој меч...а не имам напишано дека Гана се за потценување....

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983

Ајде момци,цела Македонија е со вас !

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Нихт какен зи бите :smir: За секој неутрален Гана-Германија е поинтересна. Србија е интересна само за навивачите на Србија.
Види вака... Само кога игра Србија, во Македонија се дешаваат вакви работи... Телевизијата ќе сака да пренесува друго, а гледачите ќе се јавуваат и ќе бараат да ја гледаат Србија, па ќе се расправа со неколкмина што да се прикаже, па вака на форуми ќе се дебатира која да се пушти на прва, а која на трета... и се така до недоглед, додека пред натпреварот на Србија и не беше битно која утакмица прва ќе се дава , а која снимка... :toe: Исто и после тој натпревар другите што следат нема да биде битно за народот кој ќе биде на прва, а кој на трета, нити па ќе има расправии и полемики... то је то... :toe: Што ти кажува тоа Баварец...???

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Абе го заболе на народот за Србија, глеам пред МТВ 10.000 граѓани штрајкуваат, сакаме Србија на МТВ1, Србија на МТВ1...

Н

'Никола'

Гостин
Види вака... Само кога игра Србија, во Македонија се дешаваат вакви работи... Телевизијата ќе сака да пренесува друго, а гледачите ќе се јавуваат и ќе бараат да ја гледаат Србија, па ќе се расправа со неколкмина што да се прикаже, па вака на форуми ќе се дебатира која да се пушти на прва, а која на трета... и се така до недоглед, додека пред натпреварот на Србија и не беше битно која утакмица прва ќе се дава , а која снимка... :toe: Исто и после тој натпревар другите што следат нема да биде битно за народот кој ќе биде на прва, а кој на трета, нити па ќе има расправии и полемики... то је то... :toe: Што ти кажува тоа Баварец...???
Која е фудбалски поинтересна и понеизвесна?? Или ќе гледаме што сака "народот".
.
.
.
.
.
.
.
.
"народот" = 10 мина преку сила.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Што се замарате на која ке ја даваат важно да ја даваат ,јас некако си обезбедив на РТС да ја гледам што посебно ке ми прави кејф коментаторот...и се надевам вечер на игра како против Швабите.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Патем, он-топик, ќе навивам за Германија на мечот со Гана бидејќи ако победи Германија ќе биде на првото место и ќе игра со Англија, додека Србија ќе игра со Америка. Се само да не биде нерешено на натпреварот Германија - Гана.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.125
Мислам дека од преголемото искуство со темава би требало да знаете што се санкционира со бан .... :)

Него, на Србија им одговара да бидат втори, односно да победат и они и Германија, ке ги добијат америте во осмина финале и реално ке имаат поголеми шанси за пласман во 1/4 финале, односно, ке ја избегнат Англија.

Н

'Никола'

Гостин
Патем, он-топик, ќе навивам за Германија на мечот со Гана бидејќи ако победи Германија ќе биде на првото место и ќе игра со Англија, додека Србија ќе игра со Америка. Се само да не биде нерешено на натпреварот Германија - Гана.
Ви фуфка од Англија? хехе.
Јас сакам да заврши Германија на прво место, и сакам да игра против Англија, бидејќи со оваа игра што ја прикажаа во трите натпревари, ама ич не им се плашам.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
А јас баш ги сакам Англија во 1/8 финале.:vozbud:

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ви фуфка од Англија? хехе.
Јас сакам да заврши Германија на прво место, и сакам да игра против Англија, бидејќи со оваа игра што ја прикажаа во трите натпревари, ама ич не им се плашам.
Тука се слагам со тебе... Воопшто не се опасни англичаниве, одвај ја победија Словенија... Ако зумираш ќе видиш дека Словенците поопасни шанси имаа од Англичаниве... И на крај... ако ја тепавме Германија, мнооогу полесно би ја тепале Англија...
Но...!!! Сепак да почекаме и да дискутираме после натпреварите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom