Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Germany win with one goal difference, Serbia draw and score less goals than Ghana: Germany, Ghana, Serbia, Australia
Germany win, Serbia loose by 3 more goals than Ghana: Germany, Australia, Ghana, Serbia
Germany draw, Serbia draw: Ghana, Germany, Serbia, Australia
Би сакал да е некоја од овие.:tv:
Јас знам дека ти би сакал една од овие ситуации, немора ни да ги пишуваш... Исто знам и зошто ги сакаш тие ситуации...
ЗНАМ ТЕ ПУШКО КАД СИ ПИШТОЉ БИЛА...!!!
Вие таквите кои ниедна репрезентација не ви значи ништо моментално на светсково, главна преокупација ви е Србија да не оди понатаму... Многу ми е мерак кога Србија ве нервира, ЕЈ... МНОООГУ...!!! :vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
Видиќ е меѓу топ 5 у свет, дефанзивци, заедно со Лусио, Тери, Пиќе иии Ќелини можееби. :)

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Клавајте се што можите на германија со гана 1 во 1...јас се мислам колкава сума да му рогнам..ова е пријателски совет до сите!
А кој мислиш дека е домакин? Официјално натпреварот е Гана-Германија. :)

На ова светско нема калдење. Можеш да добиеш само ако играш дека ќе има црвен картон :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Мислам дека Германија ќе ги растури Гана.....бидејќи со победат идат во 1/8.....

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Јас знам дека ти би сакал една од овие ситуации, немора ни да ги пишуваш... Исто знам и зошто ги сакаш тие ситуации...
ЗНАМ ТЕ ПУШКО КАД СИ ПИШТОЉ БИЛА...!!!
Вие таквите кои ниедна репрезентација не ви значи ништо моментално на светсково, главна преокупација ви е Србија да не оди понатаму... Многу ми е мерак кога Србија ве нервира, ЕЈ... МНОООГУ...!!! :vozbud:
И, што постигна со постов? Амеба.
А и кое мерило е форумов? Ако не пишувам тука не значи дека не симпатизирам ниедна репрезентација, ама не сечам вени како вие тука;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А кој мислиш дека е домакин? Официјално натпреварот е Гана-Германија. :)

На ова светско нема калдење. Можеш да добиеш само ако играш дека ќе има црвен картон :)
Мислам се знае на кој мислам..германија ќе победи во секоја смисла од натпреварот..едноставно сите коцки се поклопени на такво нешто...разбирам дека фудбалот е топка која се врти и се може да биди..ама за ова сум скоро смртно сигурен..ако излези одбратно односно ако не победи германија(или икс првото полувреме)...ќе нема потребад а пратам фудбал....а и за црвен картон си во право..скоро на секој втор натпревар ги има!

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Германија е во најдобра ситуација од цела група.Се освен пораз би и одговарало.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
На ова светско нема кладење. Можеш да добиеш само ако играш дека ќе има црвен картон :)
И ако играш дека играч на Србија ќе игра со рака во свој шеснаесетник.

Германија е во најдобра ситуација од цела група.Се освен пораз би и одговарало.
Не би рекол баш.
Ако Германија изигра нерешено, а Србија победи, тогаш Гана и Србија одат понатаму.
Може да се каже дека Србија е сепак во најлесна ситуација. Има полесен противник и со победа пласман и е загарантиран.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
И ако играш дека играч на Србија ќе игра со рака во свој шеснаесетник.

Не би рекол баш.
Ако Германија изигра нерешено, а Србија победи, тогаш Гана и Србија одат понатаму.
Може да се каже дека Србија е сепак во најлесна ситуација. Има полесен противник и со победа пласман и е загарантиран.
Ќе видиме дали имаат полесен противник...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
http://www.sportal.rs/news.php?id=30000

Опет на тренинг дошле..што уште поголем мотив им даваат на играчите!
Баш ме интересира колку автобуси ќе им одат на тренинг кога ќе изгубат од Австралија :raz:
За Гана, она што ми е страв е тоа што се последната репрезентација од Африка со реални шанси за пласман понатака. Да не замешаат прсти ФИФА и судииве :raz:

M

Mario Gómez

Гостин
Кај ќе замеша прсти бе, се знае кое влијание го има DFB во светот, како најбогата федерација... Да не збориме за притисокот што го извршија Бекенбауер и Бирхоф за судењето.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Мислам се знае на кој мислам..германија ќе победи во секоја смисла од натпреварот..едноставно сите коцки се поклопени на такво нешто...разбирам дека фудбалот е топка која се врти и се може да биди..ама за ова сум скоро смртно сигурен..ако излези одбратно односно ако не победи германија(или икс првото полувреме)...ќе нема потребад а пратам фудбал....а и за црвен картон си во право..скоро на секој втор натпревар ги има!
На ова Светско за све може да си сигурен осим за победникот. Ништо не се знае.

В

Вори

Гостин
Баш ме интересира колку автобуси ќе им одат на тренинг кога ќе изгубат од Австралија :raz:
За Гана, она што ми е страв е тоа што се последната репрезентација од Африка со реални шанси за пласман понатака. Да не замешаат прсти ФИФА и судииве :raz:
Абе викавте дека и од Германија ќе изгубат,ама сеа некако поубедени сте.
Поарно да си ќутите,зошто и Србија и Германија ќе тепаат и ќе играат во 1/8 финале.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Боби[Мкд];3633138 напиша:
Кај ќе замеша прсти бе, се знае кое влијание го има DFB во светот, како најбогата федерација... Да не збориме за притисокот што го извршија Бекенбауер и Бирхоф за судењето.
На ова светско мислам дека нема некој што е задоволен од судењето. Можеби само Италија :pos2:

За ситници се даваат картони, мислам дека фудблерите со страв играат веќе.
Една позитивна работа е што критериумот на судиите е изедначен. Очигледно е дека ФИФА ги собрала судиите на некој подолг семинар за да може да им усогласат изедначен критериум.

Вториот жолт картон на Клосе беше смешка жива. Ама имаше и други ситуации каде што даваат картони за глупости. Затоа Германија не може да се смета за оштетена. Таков е критериумот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom