Реков ја, тешка бламажа али по само 1-2 мин израмни од пенал па некако го изгазија тоа промашување, е сега ако најдете и видео од тоа што го утнал Мартинс слободно поставете.
Не заебавај и ти,чисти офсајд беше.Не е офсајд, стопирај у 20 секунда ке видиш, чиста ко суза ситуација.
Па не е ова баш најпогоден агол, знам после шансата имаше репетиција со линија и очигледно беше дека е офсајд.Не е офсајд, стопирај у 20 секунда ке видиш, чиста ко суза ситуација.
Грешка си нема офсајд затоа што во времето на подавање е позади последниот играч од одбраната т.е. двајцата од нигерија се позади последниот одбрамбен играч. Малку збунуачки е што прави мал лажњнак но не подава тогаш туку наредниот чекор. Да подадеше наместо да направеше лажњак ќе беше офсајд, вака се извлечеНе заебавај и ти,чисти офсајд беше.
Гледав high lights и стопираа при одавање на топката,цел корак беше во офсајд.
Па не е ова баш најпогоден агол, знам после шансата имаше репетиција со линија и очигледно беше дека е офсајд.
Definitely, this will have to go down as the greatest miss in the 2010 FIFA World Cup. Camera replays revealed that Yakubu was offside anyways.
Ама тоа им е сега, може само да жалат што не го обелеа образот на Африка.
Ова,неможат да грешат.Грешка си нема офсајд затоа што во времето на подавање е позади последниот играч од одбраната т.е. двајцата од нигерија се позади последниот одбрамбен играч. Малку збунуачки е што прави мал лажњнак но не подава тогаш туку наредниот чекор. Да подадеше наместо да направеше лажњак ќе беше офсајд, вака се извлече
Се дешава бе луѓе,иам играно ја фудбал и знак како е во такви ситуации!!Едноставно он само пружа нога и очекува да даде сигурен гол,и мене ми се има некад десено од ваква позиција да не дадам гол иако сум добар фудбалерПрегледај го приврзокот 31034
Лош е аголот,ама мислам дека е во офсајд.
Како и да е,епик е промашувањето.
Се дешава бе луѓе,иам играно ја фудбал и знак како е во такви ситуации!!Едноставно он само пружа нога и очекува да даде сигурен гол,и мене ми се има некад десено од ваква позиција да не дадам гол иако сум добар фудбалер