U
UniqueGirl
Гостин
Од населба Железара се избаци, над куќава ми прелета од памет ме извади ебаго.
Али не капирам шо толку се узрујавате.
Али не капирам шо толку се узрујавате.
Kaкво ќе биде тоа заштитно ако не биде термичко, човекот кој настрада има 60% изгореници по телото и тоа е главниот проблем на лекарите, а? Челично да не требаше да му стават за да се амортизира ударот а, па да се движи како зомби.:pos2:
Пази како се обраќаш, покажи култура освен драпање по форуми на теми од кои не разбираш скоро ништо. Не те навредив со ништо и не напињај без потреба. .
м??Ако ти си исфрустриран од тоа што по цел ден освен дремење по форуми ништо друго не работиш, нервозата истурај си ја на друго место
бла бла бла... маринците на УС, бла бла бла. Добро реков, драпање по форуми е многу лесно. Реалноста на компаниите во Македонија е сурова поготово после кризата. Специјалист за заштита при работа има и во Макстил и во Фени и во Силмак и во Дојран Стеел, НО условите за работа во тие фабрики повеќето изградени пред 30 години не дозволуваат прекројување на фабриката според стандарди, а носење на мајците на маринците од УС е "единствената" реформа која остана да се направи. Лесно изгледа на форум, на терен друго е. И ај немој ме мрзи да пишувам што и како е и да објаснувам на виртуелен форумџија реални проблеми, знаеме дека си Смарт Асс ти пишува, ти "се" знаеш, старецу...Види дете УС маринците користат специјални маици,и така ако температурата е 42 целзиус амерот мака нема...бидејќи таа "обична" маица гарантира 7 степени....така дааа телото си ја одржува нормалната температура-пред да одите на пракса проверете ебаго...не само кукање,нема стандарди бла бла...тоа им е јасно и на пилињата,и јас бев во Фени,видов како е и сега...исти курац-друго паковање ти е работава...се разбира јасно е дека има закон за заштита на работно место кој специфифицира кое,каде и како треба да биде ПРЕД да се почне со процесот на работа и обавезно треба да има вработено лице Специјалист за заштита при работа...ама...
м??
На крај изгледа ке испадне дека е НЛООштетен звук? Шала...
Прво испадна авион, па нешто од железара.
Што испадна дека е на крај?
бла бла бла... маринците на УС, бла бла бла. Добро реков, драпање по форуми е многу лесно. Реалноста на компаниите во Македонија е сурова поготово после кризата. Специјалист за заштита при работа има и во Макстил и во Фени и во Силмак и во Дојран Стеел, НО условите за работа во тие фабрики повеќето изградени пред 30 години не дозволуваат прекројување на фабриката според стандарди,
Е дете...што објасни ти м?Лесно изгледа на форум, на терен друго е. И ај немој ме мрзи да пишувам што и како е и да објаснувам на виртуелен форумџија реални проблеми знаеме дека си Смарт Асс ти пишува, ти "се" знаеш, старецу...
Озбилно бе дете има таков аутфит,лесен практичен...ама кој пари ќе дава..маиците беа уште од 80-ссетите.а носење на мајците на маринците од УС е "единствената" реформа која остана да се направи. ,
Добро. Боца беше. Ај нека објасни некој како боцата... пука па полетува, па пак експлодира (и тоа ЕКСПЛОДИРА - намерно со големи е да доловам ефект) доволно јако за да фрли парче метал 2 километри (и тоа само едно единствено??) и притоа и тоа да експлодира кога ќе тресне... мислам УАУ што по ѓавола откривме денес???
целосно го делам мислењето со тебе јас живеам во аеродром и убаво го слушнав звукот прво на авион а после експлозијата.Zdravo ! Ziveam bo Butel 2 i zvukot sto go slusnav bese mnogu silen , nad fabrikata zelezara se pojavi bela traga a posle eksplozijata imase kako onie svetlecki raketi so bela zmijulesta traga i na vrvot bela svetlina. Epten bese strasno, e sega sto bese dali avion ili plinska boca neznam ama zvukot bese kako za avion.
Oбјаснив во претходниот пост за темата каде што треба да се пронајдеш.Добро,ај вака..ќе ја идсклучиме опцијата за пероксид...тогаш ГАРАНТ е ДИСОГАС,а Лавче ако си работел треба да знаеш дека истиот се користи истиот така...за сечење на металот(покрај ЛПГ,Плин+кислород)...., повлекло пламен цревото на тој што сечел и ете ти...Капиш????
Тие две опции се од кои дисогенот сум 100% сигурен дека е!!!
Е дете...што објасни ти м?(за кој кур си бил у дојран???)
Каков придонес даде освен да го кажеш она што и врапчињата го знаат...дека немаме стандарди
Озбилно бе дете има таков аутфит,лесен практичен...ама кој пари ќе дава..маиците беа уште од 80-ссетите.