H
HCL
Гостин
Дајте линк од анимето и мангата од Battle Royale.
Battle Royale аниме не постои.
Дајте линк од анимето и мангата од Battle Royale.
Јас само што ги изгледав сите епизоди. Да не ти откривам ништо. Многу интересно и комплицирано. :smir:Го загледав Death Note и ме воодушеви после првиве 8 епизоди, не можам да запрам со гледање.
Стварено приказнава е добра и неможам да дочекам да ги догледам до крај епизодите.
Баш ќе го спуштам утре иако се мислам да го спуштам Darker than Black, беше споменувано повеќе пати на темава. Сега незнам кое попрво. Твој предлог?death note e zakon anime, ako sakas drugo od takov zanr mozes posle da go simnes monster, isto zakon anime.
Darker than Black е акција/трилер, а Monster (барем по првите 10 епизоди шо ги иам гледано) е драма/трилер. Па сега одлучи се шо сакаш да гледаш.Баш ќе го спуштам утре иако се мислам да го спуштам Darker than Black, беше споменувано повеќе пати на темава. Сега незнам кое попрво. Твој предлог?
Слично по графика, жанр или приказна?Ако знај некој нешто слично на Appleseed нека кажи
По можност сите 3Слично по графика, жанр или приказна?
Ух, тешко малце, не сум баш фан на 3Д анимација. Ако не си гледал пробај Vexille - 2077. Има доста сличности со Appleseed. На Vexille мене лично приказната ми беше добра, штета што е 3Д и што не е серија. Повеќе би сакал приказната да ја доживеам во 6-14 епизодно аниме со цртеж од почетни 90-ти. Ако не те занима тоа, можеш да си ја побараш серијата Appleseed ако не си ја гледал до сега (и да ми ја дадеш успут :wink.По можност сите 3
Vexille го гледав ама не ме бендиса. А не знаев дека има и серија Appleseed. Ево сега ќе ја побарам Фала.Ух, тешко малце, не сум баш фан на 3Д анимација. Ако не си гледал пробај Vexille - 2077. Има доста сличности со Appleseed. На Vexille мене лично приказната ми беше добра, штета што е 3Д и што не е серија. Повеќе би сакал приказната да ја доживеам во 6-14 епизодно аниме со цртеж од почетни 90-ти. Ако не те занима тоа, можеш да си ја побараш серијата Appleseed ако не си ја гледал до сега (и да ми ја дадеш успут :wink.
Е да, не приметив дека уште не е излезена.Ocekuvaj naskoro serija Appleseed, istiot dizajn kako i filmovite, 26 epizodi.
http://myanimelist.net/anime/4065/Appleseed:_Genesis