- Член од
- 1 јули 2006
- Мислења
- 853
- Поени од реакции
- 84
Абе да и јас чекам, ме нервира што мангата е понапред.ee covece ne zezaj, saske si otide uste u naruto okolu 100ep, a posle toa tuka i tamu go spomnuvaa. I sega posle skoro 4 godini (real life 52 ep=1godina) konecno da napravat prikzana malce so nego. Inace edvaj cekam na tepackata so itachi. Saske vs itachi treba da bide epic, plus saske togas ke go izvadi mangekyou sharingan.
Него..од чунин екзамс кога сите него го чекаа да се тепа мислиш кој знае кој е(добро ај Учиха -.- и Орочимару што го продолжуваше времето, до некаде оправдано.).После избега, па ај пак по него, тим ќе го бара и не го вратија.И после дојдоа оние филер аркс(иако некои од нив беа малце досадни) каде што ного ме нервираше некоја мала поврзаност која Наруто ќе а спомнеше со него па да реши да оди на мисија.
И сега, дел 2 пак го бараат, и коа го најдоа тикви.Го направија супер имба, флезе "во" Наруто и си зборуваше со лисицата па и не за друго, со еден удар и ја разнесе чакрата или што и да претставуваше тоа.
И сега, дел 2 пак го бараат, и коа го најдоа тикви.Го направија супер имба, флезе "во" Наруто и си зборуваше со лисицата па и не за друго, со еден удар и ја разнесе чакрата или што и да претставуваше тоа.