Markus Schulz & Glenn Morrison - 20.05.2010 - Summer Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Како може уште да не се знае цена?Сигурно ќе доаѓаат двајцата?

Како може уште да не се знае цена?Сигурно ќе доаѓаат двајцата?
Така стои на официјалната на Маркус, 20 мај. Плус тоа, најавено беше и на ГДЏБ (радио шоу на Маркус) дека доаѓа. Иначе дај боже да дојде до промена, на 20-ти ми е матурската. :)

Така стои на официјалната на Маркус, 20 мај. Плус тоа, најавено беше и на ГДЏБ (радио шоу на Маркус) дека доаѓа. Иначе дај боже да дојде до промена, на 20-ти ми е матурската. :)
промена нема.доаѓа на 20 мај.после хотел,colosseum друже.до 5 сабајле.:smir:

промена нема.доаѓа на 20 мај.после хотел,colosseum друже.до 5 сабајле.:smir:
Знам дека нема промена, си се тешам само... :) Не сум од Скопје, иначе сигурно ќе навратев после матурската...

Ништо, ќе морам со останатите што ќе доаѓаат (Армин, Корстен, ван Дорн, A&B, Прида...) да се задоволам... ијако на Шулц ми се идеше, дечкото знае да направи феноменална журка, ланската беше нешто незаборавно. Ах бе, како не беше ден порано/покасно...

еве да те потсетам од лани.
Знам брат, никад нема да се заборави тој ден... :) Иначе, заедно со Д њу уорлд, и форгет абаут ас беше врвот на вечерта:

:vozbud:

Лани дечкото развали. Ептен беше добро. Годинава очекувам да биде уште појако! :)

Бев во Југотон денес и ми рекоа дека карти од утре ќе имало по цена од 150 денари :vozbud:

Ментално дуо, сигурно повеќето го памтат евентот на Шулѕ задња година... оваа година боље, со Господ напред.

Colosseum Skopje MARKUS SCHULZ & GLENN MORRISON - poradi ladnoto vreme ke se prefrli vo zimskiot klub!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom