GTA: SA Macedonia

Ви текнало да отворите map editor, и да почнете скопје да го правите? :) Тогаш ќе биде GTA Macedonia.

Јас сум од Велес и ако може да ми кажете каде се наоѓа ТЦ Бисер?

Нема врска ова со вируси и други глупости.
Јас лично ја имам upload-ирано играта. За да не ставам варез линкови овде кој ја сака нека ми пише ПП ќе му дадам линк.

знам за ова одамна ама ме мрзеше да ја симнам
колку е голема 4гига?

Извинејте така што ја освежувам темава .:) Дали ќе може линк да ја даунлодирам играва :)
КвикСилвер ?гледам ти си ја отворил темава ваљда ти се наоѓа линкот уште :confused:

Извинејте така што ја освежувам темава .:) Дали ќе може линк да ја даунлодирам играва :)
КвикСилвер ?гледам ти си ја отворил темава ваљда ти се наоѓа линкот уште :confused:

Играва ја имав на CD. А за линк побарај мислам дека имаше на гугл посебна страна нивна. Ама не сум сигурен дали уште работи. И јас ке побарам, ама сега ми се смрзнати прстиве, после ке побарам :)

Играва ја имав на CD. А за линк побарај мислам дека имаше на гугл посебна страна нивна. Ама не сум сигурен дали уште работи. И јас ке побарам, ама сега ми се смрзнати прстиве, после ке побарам :)
Најде нешто или?

Од македонија само знакот ВЕРО (шо уствари може да биде и Гејлада), Никола Груевски на билборд и сменетите имиња на градовите се....други ништо не укажува на македонија :)
koga ke odis na aerodrom,dole pisuvam aerodrom Aleksandar Makedonski :D

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom