GTA: SA Macedonia

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Локација
Haunted Hayride
Веб-сајт
misterijamk.blogspot.com
Темава е отворена за една од ретките игри во Македонија(т.е. не е игра туку мод). Стара е 2 години, поточно од 2008. Опфатени се честите автомобили од Македонија: Застава 101, југо, фичо, цитроен ц1,ц2,ц3,ц4,ц5,ц6,ц7,ц8(има дури и ц8:P), дачиа логан, погребално, рено меган, бе-ем-ве г3, лада 2107, мерцедес лимузина, мерцедес смарт и уште мноооогу автомобили. Неморате да ја имате ГТА:СА за да ја инсталирате Гта Македонија. Играва се купува во ТЦ Бисер за стотче, а и лесно се инсталира. Ако некој има проблеми слободно ПП. Има контроли за регулирање на светло, врати, мотор, брзини, полнење на бензин, гумите се лесно запалливи и многу други интересни работи. Ако знае некој друг за трикови, тајни, истер егз нека напише. Исто така ако некој знае повише ревјус за играва нека напише. Иначе играва не се симнува од ниедна страна, тоа се само вируси и глупости.
3279_screen02.jpg
[/IMG]

Од кога полициските коли кај нас се црно-бели? И од кога сите коли имаат неонки одоздола? :pos2:

И од кога се возат со пимпнати поршиња низ Македонија?

Од македонија само знакот ВЕРО (шо уствари може да биде и Гејлада), Никола Груевски на билборд и сменетите имиња на градовите се....други ништо не укажува на македонија :)

одкога сите коли во Македонија се со неонки одоздола?:tapp:

Има друга верзија која е подобра од оваа има и официјална веб страна
http://www.gtamacedonia.ws.mk/
Ја има на thepiratebay, demonoid, btjunkie и torrentreactor под името GTA Macedonia BETA.

Абе добра е:vozbud:Барем тука на билбордите на политичарите им ебавам матер, исто и на полицијата ја ГАЗАМ:pos:

Овие слике се од различни модови на Гта Македонија. За оваа што ви зборев е друг мод, а и пореалистичен него овој со неонки и глупости. ВО онаа која јас ја зборев ГТА полицијата е плаво со бело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom