Честитки за победата и се надевам дека некој ке има пооширна анализа
Вчера покажавте/докажавте дека сте јаки само на зборови...
Дали вие бевте тие кои се фалевте дека несмееме да дојдеме во Лисиче, дека ние сме пички кои се јаки само на домашен терен со калашите во рака,дека немаме муда како навијачка група да гостуваме во лисиче (10 - 12 страна постови на Сајбер и Дудук)...
Вчера добивте ДЕМАНТ на сето ова кога 30тина Кастриоти организирано како навијачка група имаа муда да гостуваат во “фамозното“ Лисиче и докажаа кој во случајов се п*чки а кој не...
Поздрав и се гледаме наредната сезона во Гостивар пошо вам ви е редот,наравно ако имате муда
Лисичаните се мирен народ и не закачаат никој ако некој од опозицијата на трибините не започне прв.
Вие сигурно провокации не сте удирале , а ние ИМАВМЕ муда да пцуеме и да збориме што ќе ни прдне во Гостивар на утакмица. И бевме побројни од вас не имаше околу 80 луѓе иако пола автобус остана надвор од игралиштето (значи 30 на трибини). имаше превоз рачунај би не имало и 3.000 како на дербито за баражот за втора лига со Раштак тогаш Лисичани си дозволија да дојдат бидејќи се играше на Борис Трајковски во Маџари. Ние сме изгорени за фудбалот во нашето место , така да со глава гарантирам дека сте седеле на утакмица мирни и дека уста не сте отвориле чак некој од луѓето кои биле пристуни на таа утакмица ми рекоа на твојов пост дека не ни приметиле дека има одредена навивачка група од Гостивар дојдено, иако први поведовте не ни сте се радувале на голот.
Тоа не е навивање а не е ни муда, можам јас да отидам во СРЕД АРАЧИНОВО на натпревар помеѓу Шкендија и Ринија пример, па нема влакно од главава да ми фали ако си седам мирен.
Во Лисиче паднале многу херои како тебе пријателе. Така да нема зашто јас да тупам мозок
и да се замарам со безмислици.
Уште пред 30 години тогашна ФК ФАС 11 Октомври, ФК Партизан Драчево, Младо Нагоричане, Слупчане, се дешавало свашта по гостинските терени, значи хаос и тотална хаварија. се дешавала хаварија спротив клубови во кои играат играчи со Македонска националност, Горно Лисиче е едно од најнационалистичките села во цела Македонија така да Албански клуб да гостува и да урла/крева врева во Лисиче не проаѓа па како сакаш врти го,(немој да се најдеш увреден, и јас несакам до толку да ги тераат работите ама таков е народот што ќе праиш) и нема шанси да ми објасниш и да ме убедуваш бидејќи знам и сум бил а и таму живеам.
Здравје боже, ако има кворум и ако има средства за превоз, ќе видиш колку ќе дојдеме во Гостивар наредната сезона и ќе видиш кој има муда да НАВИВА а не да седи и да грицка сончоглед на трибини. Биди ми жив и здрав и ти посакувам све најдобро тебе и на твојата екипа.