Фан клуб: Еуромилк Горно Лисиче

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.824
Ako site se plasat kako sto vikas, nema da se igra fudbal ;)

Ke dojdeme vo Lisice i ke si zaminime so 3 boda:smir:
Не биди толку сигурен. Лисиче е класи подобра екипа од Ринија и поразот во Скопје ви е прилично сигруен. Освен ако не се случат чуда на полусезона па да се засилите премногу....

Член од
28 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
5
Не биди толку сигурен. Лисиче е класи подобра екипа од Ринија и поразот во Скопје ви е прилично сигруен. Освен ако не се случат чуда на полусезона па да се засилите премногу....
Toa bese provokacija, i so bod sum povise od zadovolen :toe: Ali toa nemaat muda da dojdat i sluzbeno ke ja dobieme e lupanje zeleni... Spored mene gostuvanje vo Gostivar e dosta poopasno nego vo Lisice i bilo koja druga ekipa koga bi mozela da bira pomedju Gostivar i Lisice bi go izbrala Lisice za gostuvanje...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.824
Toa bese provokacija, i so bod sum povise od zadovolen :toe: Ali toa nemaat muda da dojdat i sluzbeno ke ja dobieme e lupanje zeleni... Spored mene gostuvanje vo Gostivar e dosta poopasno nego vo Lisice i bilo koja druga ekipa koga bi mozela da bira pomedju Gostivar i Lisice bi go izbrala Lisice za gostuvanje...
Па нормално дека ќе дојде екипата на Ринија, туку он мислеше дека вие како навијачка група нема да имате муда да дојдете :)

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Ako site se plasat kako sto vikas, nema da se igra fudbal ;)

Ke dojdeme vo Lisice i ke si zaminime so 3 boda:smir:

ЈХајхајхаајхајх... Абе види сеа... вие ќе дојдете тоа точно..со засилено полициско обезбедување и слично... како што дојдоа вашите колеги од Кичево и Арачиново..добро до душа овие вториве не ни дојдоа... Вие сте пички невидени сите бе другар.. јаки
сте само на домашен терен,кога со калашникови седите на трибини... што мислиш ние не
ве знаеме..???
Дома паднаа Тиквеш, Миравци, Охрид Лоте.. за вас е најмал проблем.. и ако беше на утакмицата со Лисиче,ако гледаме од фер и коректна страна знаеш веќе и сам дека беше добиена за Лисиче и дека милион пати боље изигравме од вас..

Член од
28 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
5
ЈХајхајхаајхајх... Абе види сеа... вие ќе дојдете тоа точно..со засилено полициско обезбедување и слично... како што дојдоа вашите колеги од Кичево и Арачиново..добро до душа овие вториве не ни дојдоа... Вие сте пички невидени сите бе другар.. јаки
сте само на домашен терен,кога со калашникови седите на трибини... што мислиш ние не
ве знаеме..???
Дома паднаа Тиквеш, Миравци, Охрид Лоте.. за вас е најмал проблем.. и ако беше на утакмицата со Лисиче,ако гледаме од фер и коректна страна знаеш веќе и сам дека беше добиена за Лисиче и дека милион пати боље изигравме од вас..
Ретко кога скоро никогаш навивачка група гостува посебно во 2 лига... Така да како што немаме ние муда да дојдеме СК, немате и вие муда да дојдете во Гостивар..така да...

Ме интересира каде ја гледаше ти утакмицата? Го гледав само 2 полувреме во живо, имавте посед на топка (ринија се затвори при водство од 2:1) али не направивте некоја посериозна шанса... третиот гол на ринија падна од контра..

Btw : Голманот ви е Ѕвер , бетар од тренерот урла :salut:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.824
Ретко кога скоро никогаш навивачка група гостува посебно во 2 лига... Така да како што немаме ние муда да дојдеме СК, немате и вие муда да дојдете во Гостивар..така да...

Ме интересира каде ја гледаше ти утакмицата? Го гледав само 2 полувреме во живо, имавте посед на топка (ринија се затвори при водство од 2:1) али не направивте некоја посериозна шанса... третиот гол на ринија падна од контра..

Голманот е Угреновиќ, старо дртало и според мене еден од подобрите голмани кои бранеле во Македонскиве лиги. Мада можно е и да бранел и Цобе (Петрушевски) ако бил некој помлад дечко. И тој не заостанува во урлањето :icon_mrgr

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99

Од Лисиче имаше точно еден автобус за Гостивар. Значи 52 луѓе кои секоја утакмица на Лисиче надвор идат и ја пратат. Еден од нив е и самиот шофер и сопственик на автобусот.
Значи секогаш Лисиче имало публика и надвор од Скопје.
Иначе за муабетов пак не ти држи вода, пошто само Угреновиќ кој бранеше на таа утакмица има повеќе искуство од цел тим на Риниа. (едино Арбен Нухиу што го имате што вреди, стар искусен играч.)..
А тоа што викаш дека немаме муда, ете ти кажувам чим си бил сигурно знаеш дека имаше околу 50тина навивачи на Лисиче.
Уште од време, имало навивачи кои иделе на гостувања.. Saber Rider е најдобро запознаен у тоа.. :pos2: (кое млатење паѓало на ЈСП у Пржино)
Дојдете повелете, ко што дојдовме ние така и вие дојдете што.. Од кого се плашите?.. Ние не јадеме луѓе..:smir:

--- надополнето ---

Или ако не се случат чуда во таборот на Лисиче. (веќе познати чуда) ги има у нашиве клубови , ни кантар не ги мери такви чуда.. ти текнуе :smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.824
Го шутнавте Кочо, после слабите резултати:smir:

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Влатко Костов, екс менаџерот на Ренова и најдобро прогласен менаџер за 2008/09 година во Македонија е неофицијално нов тренер на Еуромилк Горно Лисиче.
Детаљи што дознав за него на неговиот фејсбук профили се овие.

Сите досегашни успеси:

Дата на раѓање: 01.09.1965 г. – Штип, Р. Македонија

1997/1998 – ФК “Осогово” – 1 место во Втора лига
1999/2000 – ФК “Куманово” – 1 место во Втора лига
2003/2004 – ФК “Брегалница” – 1 место во Втора лига
2007/2008 – ФК “Tурново” – 1 место во Втора лига

1998/1999 – ФК “Саса” – Опстанок во Прва лига
2000/2001 – ФК “Куманово” – Опстанок во Прва лига
2004/2005 – ФК “Влазрими” – Опстанок во Прва лига
2006/2007 – ФК “Ренова” – ЧЕТВРТО место во Прва лига

Лето 2008 год. – ФК “Ренова” – Интертото куп

1 Коло:

1. Натпревар: Ријека (Хрватска) – Ренова 0:0
2. Натпревар: Ренова – Ријека (Хрватска) 2:0

2 Коло:

1. Натпревар: Ренова – Бнеи Сахнин (Израел) 1:2
2. Натпревар: Бнеи Сахнин (Израел) – Ренова 1:0

2008/2009 – ФК “Ренова” – ТРЕТО место во Прва лига и пласман во Лига на Европа (УЕФА)
1 Коло:

1. Натпревар: Динамо Минск (Белорусија) – Ренова 2:1
2. Натпревар: Ренова – Динамо Минск (Белорусија) 1:1

2009/2010 – ФК “Ренова” – ПРВО место во Прва лига и пласман во Лига на Шампиони

2003 – 2008 - асистент тренер во млада репрезентација на Македонија (У-21)

2009/2010 - година асистент тренер во
А-репрезентација на Македонија

Носител на ПРО-лиценца

Најдобар тренер во Македонија за 2009 година!

Искрено прв пат слушам за човеков иако има ко што гледам големо искуство. Ако е стварно он тренер на Лисиче, ко прво и основно се надевам дека ќе биде попоштен од досегашното магаре Кочо Димитровски, и се надевам дека со храбра и фер игра ќе се обиде да дојде до добри резултати. Како и да е, со среќа!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Влатко Костов, екс менаџерот на Ренова и најдобро прогласен менаџер за 2008/09 година во Македонија е неофицијално нов тренер на Еуромилк Горно Лисиче.
Детаљи што дознав за него на неговиот фејсбук профили се овие.

Сите досегашни успеси:

Дата на раѓање: 01.09.1965 г. – Штип, Р. Македонија

1997/1998 – ФК “Осогово” – 1 место во Втора лига
1999/2000 – ФК “Куманово” – 1 место во Втора лига
2003/2004 – ФК “Брегалница” – 1 место во Втора лига
2007/2008 – ФК “Tурново” – 1 место во Втора лига

1998/1999 – ФК “Саса” – Опстанок во Прва лига
2000/2001 – ФК “Куманово” – Опстанок во Прва лига
2004/2005 – ФК “Влазрими” – Опстанок во Прва лига
2006/2007 – ФК “Ренова” – ЧЕТВРТО место во Прва лига

Лето 2008 год. – ФК “Ренова” – Интертото куп

1 Коло:

1. Натпревар: Ријека (Хрватска) – Ренова 0:0
2. Натпревар: Ренова – Ријека (Хрватска) 2:0

2 Коло:

1. Натпревар: Ренова – Бнеи Сахнин (Израел) 1:2
2. Натпревар: Бнеи Сахнин (Израел) – Ренова 1:0

2008/2009 – ФК “Ренова” – ТРЕТО место во Прва лига и пласман во Лига на Европа (УЕФА)
1 Коло:

1. Натпревар: Динамо Минск (Белорусија) – Ренова 2:1
2. Натпревар: Ренова – Динамо Минск (Белорусија) 1:1

2009/2010 – ФК “Ренова” – ПРВО место во Прва лига и пласман во Лига на Шампиони

2003 – 2008 - асистент тренер во млада репрезентација на Македонија (У-21)

2009/2010 - година асистент тренер во
А-репрезентација на Македонија

Носител на ПРО-лиценца

Најдобар тренер во Македонија за 2009 година!

Искрено прв пат слушам за човеков иако има ко што гледам големо искуство. Ако е стварно он тренер на Лисиче, ко прво и основно се надевам дека ќе биде попоштен од досегашното магаре Кочо Димитровски, и се надевам дека со храбра и фер игра ќе се обиде да дојде до добри резултати. Како и да е, со среќа!
Костов најверојатно ќе биде нов тренер на Работнички. Не знам од кај ти информацијава дека ќе оди во Лисиче. Сепак човекот е со некое реноме во нашиов фудбал и не верувам дека би се нафатил да биде тренер во Втора лига, при можност да работи во некои од нашите најдобро стоечки финансиски клубови...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.824
Костов најверојатно ќе биде нов тренер на Работнички. Не знам од кај ти информацијава дека ќе оди во Лисиче. Сепак човекот е со некое реноме во нашиов фудбал и не верувам дека би се нафатил да биде тренер во Втора лига, при можност да работи во некои од нашите најдобро стоечки финансиски клубови...
Така пишуваше во спорт пред некое време :)
Абе верувај дека и таму може добро да го платат мада меѓу Работнички и Лисиче поверојатно е дека ќе ги избере првите...

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Toчно моја грешка.. Станува збор за Влатко Колев некојси тренер на младинци , петлиња што ти ја знам таму.
Иначе Лисиче има 2 нови играчи од Маџари. Нит им знам име нит презиме, не се некои атракции.. али ќе видиме..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.824
Сте ги земале Нермин Бишевац и Башким Ајдаровиќ од Мацари :) Истотака од Маџари ви доаѓа и Драгче што лани играше за Славија и ни беше капитен. Целосно име му е Драган Мицевски :)
Најголемо засилување ќе ви била позајмицата на Мартин Блажевски од Металург, а истотака сте добиле и продолжување на позајмицата на давчевски од Металург :)

Kajgana Shop

На врв Bottom