- Член од
- 19 декември 2010
- Мислења
- 246
- Поени од реакции
- 296
Не,најискрено вие сте најдобрата навивачка група на Балканот.Страв и трепет за сите коишто ќе стапнат во вашата сала.Од вашата опасна екипа сите се вративме живи и здрави ,но малку тепани од полицијата.Како второ имате украдено има на гостиварка навивчка група „Гемиџии“.Толку сте креативни што неможевте сопствено да си измислите,па крадете туѓо.Како трето, вас никој не ве ни смета за наши ривали треба некој да е луд да се спушти на ваше ниво па да се сметаме за ривали.Вие на се личите само не на навивачи.Како трето требаше да дојдеш вчера и да видиш што е атмосфера,навивање!Падна Работнички којшто е 2,3 класи подобар тим од Куманово,но со 4000 публика на -20 у сала секогаш чуда се случувале во Куманово.Па тие што дојдоа на се личеа само на навивачи со м**а не личеа гледаш се расправаа до обични гледачи и среден прст покажуваа на мали деца и девојки јас разбирам ривалство се ок али со недолжни да се расправаш ќе платиш скапо ... па особено кога видоа дека Гемиџии сакаа да направат пробив до нив нозете им се стресоа цело второ полувреме повеќе стоеа него што навиваа и мора да ги поздравам што навивачи ќе беа тоа што уште од 10 мин си ги собираат трансовите : )))))))))
--- надополнето ---
Пола песни ви се на Комити:pos2:.Тоа второто што го постира ти е само контра реплика на вашето дека сме се уплашиле и сме бегале хахахахаахах!СРАМ ДА ИМ Е НА ПОЛИЦИЈАТА!! не им дозволиле да фрлаат петарди и столчиња на терен! Па каде е тука демократијата! Ебате сељачаана велешани, незнаат да маваат со столчиња па пеат песни погласно од цела сала.
Онтопик :
е тоа е сељачаана......
--- надополнето ---
Како прво Кумани пејат на кумановски ДИЈАЛЕКТ којшто спаѓа во Македонски јазик.Како второ,благодарам што не пофали дека сме биле гласни:back:Сме имале обожавателки и во Велес,браво!:back:Била ... Бев на таа страна кај Гемиџиите меѓу првите редови долу. Сега да не претерувам, не беа баш тивки тие од Куманово, се слушаа, ама ептен српски ми звучат, сериозно. Може малку да се потрудат да биде на литературно Како и да е, ако коментираме за натпреварот, резултатот беше сосема во ред, сите знаеме дека играчите баш и не се во форма, после тоа што се случи пред некој месец. :smir: