Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
http://www.realmadrid.con.mk/

Ај нека ви е честита победата и секако со среќа на Ел Класико, мислам дека моментално сте подобри од Барса, ма да и тие се во добра форма во последно време!!!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Голот на Арбелоа најубав, а тој од Бензема ко лани Гути со пета пасот

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Браво за тимот, уште повеќе за Жозе. Одамна не сум бил толку смирен додека гледам утакмица на Реал, едноставно сигурен сум во тимот.

За натпреваров, сите одлични, а и Бензема е се подобар. Озил ѕверка уште на млади години, којзнае што ќе биде од него кога ќе биде во најзрелиот период за еден фудбалер, 25 - 29/30. Роналдо исто крал, човекот кој никогаш не прекинува да се подобрува. Касиљас повторно би рекол без работа, ама конечно и тој да одмори малку (зборувам за цела сезона) :)
Сега следува барселона, против која очекувам да стартува Пипита, а и Кедира, Карваљо и Пепе. Тежок дуел ќе биде секако, но целосно се потпирам на Специјалниот :)

Црвените уште кога паднаа се гледаше дека се намерни, а и сликите со Моу тоа го докажуваат, нешто што не се примети (барем јас не приметив) за време на преносот.

Тоа е тоа, што и да напишам ќе биде слично со постовите на другите, но знаете како е, кога сме среќни, сите сме среќни на ист начин :)
ХалаМАДРИД !

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Едно големо БРАВО за вчерашниот натпревар...до сите играчи.....посебно до ЧАви и Рамос(занете зошто:))......Спомна некој погоре,дека мн смирено ги гледа натпреварите откако е Мурињо на клупа.Морат да кажам дека и јас истото го немамам почуствувано....долгоо долгооо време......А можеби и за прв пат.Толку смирена игра,течна игра,изнесување на топка,точни пасови....атракција.Не знам дали го делите истот мислење со мене......ама на Роналдо некако му е полесно да игра во пар со Бензема.Вчера...а не само вчера..и на претходните утакмици,имаат изиграно мал милион дупли пасови во 1 метар квадратен,мн комбинираат.Дали е тоа што Бензема повеќе знае да игра со топка од Игуаин.....или таков се погодил противникот :P незнам.Сепак,сигурен сум дека во понеделник ќе го видиме на сцена најдобриот Реал вопоследниве 4 години.А дали ќе победиме.....ќе видиме!Хала Мадрид! :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
После Ел класико ќе треба да се отвара нова тема. Ќе ја испишиме оваа до другата среда, верувајте. :))

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Ја оваа сезона и кога водиме 1 - 0 ми е исто ко да водиме 5 - 0, знам дека на крајот пак се ќе испадне како што треба, и затоа сите натпревари си ги гледам онака лагано без да се замарам многу. Лани со Пелегрини и да имавме 3 - 0 до 60 минута не ми беше сигурна победата, прв пример што ми текнува, Цирих. :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ја оваа сезона и кога водиме 1 - 0 ми е исто ко да водиме 5 - 0, знам дека на крајот пак се ќе испадне како што треба, и затоа сите натпревари си ги гледам онака лагано без да се замарам многу. Лани со Пелегрини и да имавме 3 - 0 до 60 минута не ми беше сигурна победата, прв пример што ми текнува, Цирих. :)
Атлетико Мадрид:kesa:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
http://www.realmadrid.con.mk/

Ај нека ви е честита победата и секако со среќа на Ел Класико, мислам дека моментално сте подобри од Барса, ма да и тие се во добра форма во последно време!!!
САЈТОТ Е ОДЛИЧЕН, ИМА ЛИ ФОРУМ

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Едно големо БРАВО за вчерашниот натпревар...до сите играчи.....посебно до ЧАви и Рамос(занете зошто:))......Спомна некој погоре,дека мн смирено ги гледа натпреварите откако е Мурињо на клупа.Морат да кажам дека и јас истото го немамам почуствувано....долгоо долгооо време......А можеби и за прв пат.Толку смирена игра,течна игра,изнесување на топка,точни пасови....атракција.Не знам дали го делите истот мислење со мене......ама на Роналдо некако му е полесно да игра во пар со Бензема.Вчера...а не само вчера..и на претходните утакмици,имаат изиграно мал милион дупли пасови во 1 метар квадратен,мн комбинираат.Дали е тоа што Бензема повеќе знае да игра со топка од Игуаин.....или таков се погодил противникот :P незнам.Сепак,сигурен сум дека во понеделник ќе го видиме на сцена најдобриот Реал вопоследниве 4 години.А дали ќе победиме.....ќе видиме!Хала Мадрид! :)
Потополно ти е на место ова, само едно има зошто Мурињо не го игра Бенз пред Хиго...вчера ако сте заприметила секогаш коа се наоѓаа Бенз и Роналдо против 4ца, а Роналдо ја водеше топката на два, три пати Бенз се сокри меѓу двајца и не му се отвори. Ако сакал да му се отвори моѓел да лупне шпринт нанапред или да се врати поназад да ја прими и одма дупли пас кон Роналдо, па така би се нашол во шанса овој, али океј. Ќе видиме понатаму кој повеќе ќе се снајде:)

--- надополнето ---

Некако ми се чини и барем колку што сум приметил, помалце шанси му требаат на Бенз да дае гол него ли Хиго(ова не е навивачки:))

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Боби[Мкд];3912262 напиша:

:pos: Немоеж да мрднеш без да те снимаат. :)
Се надевам на одземање на три бода, и тешка казна за рамос,алонсо и мурот,за овие мизерни работи ...ако има УЕФА авторитет и Платини ако сака друг мандат

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Се надевам на одземање на три бода, и тешка казна за рамос,алонсо и мурот,за овие мизерни работи ...ако има УЕФА авторитет и Платини ако сака друг мандат
Штета што нема да може да се докаже муабетот што го правеле:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom