Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.566
Поени од реакции
14.338
Wow, бев на роденден кај другар, имаше едно мало телевизорче, си земав пивото до мене и си уживав второ полувреме. После кога ќе си дојдам ако можам ќе пишам подетален коментар, сеа одам да се докрајчам. Сега за сега, само Роналдо ѕвер, маестро, феномен, бог Исус, Алах, и да не пишувам уште, се е малце за да се опише неговото. ХАЛА МАДРИД !
 

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.932
^ Не му е признат тој кога се одби топката од Пепе :/
 

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.932
Победивме..сега релаксирано против Милан. Секоја чест за измените на Мур се покажа паметно што го смени Пепе со Бензема. Првин не очекував многу од Бензема и мислев дека е тапа потег но Бензема одигра голема улога во денешнава победа. Инаку Пепе беше најслабиот поединец денеска заедно со голманот нивен. Во последните 5-6 минути резултатот можеше да биде поубедлив но сепак најважното е што победивме.
 
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
А тек Барса што ќе ви прави...Тогаш нема да може многу да направи тој вашиот Специален...
Со оглед на тоа шо барса изгуби од нив а ние ги тепавме проста логика, ама ти и тоа тешко го сфаќаш

--- надополнето ---

mnogu malku falese da go zapamtite herkules :)
Mnogu malku uste 3 gola da ni dadea.
 
Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
ЧЕСТИТА ПОБЕДА, многу добро второ полувреме.
 
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хахахахахаахха иди бе у...ме изнасмеа :)

Иначе очекувам победа, а резултат 1-3 :)
Да ми идеше и со спортскава ваке ќе бев милионер до сега :)

Иначе за утакмицава незнам што да кажем, ама за Роналдо знаем. Едноставно...БОГ!!


И ако може некој да најде слика од ситуацијата кога Карваљо му ја рокна копачката на Валдес би му бил многу благодарен! :pos2:
 

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
koja mestenka ejjjjjjjj bravos prv pat gi igram ovaa sezona real 1-2 za 100 :D trebase da stavam poveke ama noobovi sve se uplasiv da ne bidi x-2 :S
 

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
аууу сезонава каква битка ќе се води за титулава помеѓу реал и барса,водиме со еден бод, но мислам дека барса има предност пред се затоа што тепаше во сите дерби мечеви досега(атлетико мадрид,валенсиа,севиља,атлетик билбао), ќе биде луда сезона и се надевам ние ќе победиме!!

и да, лелеее бензема ѕвер,се врати во форма!! :vozbud:
хахахаххахахахах
:)
 

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.932
Авантурите на Херкулес во Шпанија: Втор дел

Херкулес убеден во своите моќи уште пред да се соочи со кралевите и султанот Озил I веруваше во победа. Така и испадна Херкулес го зададе првиот удар ....кралевите беа во подредена позиција...напаѓаа од сите страни но неможеа да го совладаат моќниот Херкул. Едноставно Херкулес реши да се брани со сите сили против страшните кралеви. Боговите означија крај на првата рунда во која предноста му припаѓаше не Херкулес. Но во втората рунда моќниот волшебник/врач Мурињо ја ослободи скриената моќ на кралевите ...тие се претворија во страшното повеќеглаво чудовиште. Неговите четири глави Игуаин,Роналдо,Озил,Ди марија беа преголем залак за Херкулес.....првин првата глава на чудовиштето(Роналдно) го нападна ранливиот Херкулес но овој успешно се одбрани ...но така забревтан не ја забележа другата глава на чудовиштето( Ди марија ) која му зададе смртоносен удар....така ранет Херкулес беше лесен плен за освежените кралеви. Тие продолжија со своите напади...Херкулес неможеше уште долго да ги одбива нападати по што требаше во секој миг да падне...освен 4тирите глави се појави уште една (Бензема). 5тата глава беше свежа и внесе дополнителна оштрина кај моќното чудовиште....по одбиениот напад на 5тата глава ...првата глава уште еднаш зададе смртоносен удар по што Херкулес падна на земја....неговиот гард беше спуштен и чудовиштето продолжи да го напаѓа се додека не му зададе уште некој смртоносен удар пред да подлегне на повредите и да замине во легендите. Тралала и си живееја среќно се до крајот на лигата :)
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom