Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
ме бендисува одговорот ама не е се така розово.
мурињо има 4 годисен договор ама ако не освое ништо оваа година ке му ја ударат клоцата без разлика колку тој е добар.
за колку години ке биде не знам не сум гатачка,кака ке биде 31 точно е ама не се лоши годините (занети има 37 па играе како 20 годишен) ,
Со кака сигурно ке сака пакет со бензема или игуаин (со доѓањето на руни нема да сака ниту бензема ниту игуаин да седе на клупа а и на реал не му треба играч со 9,5 милионска плата)што знаци кака и бензема се подобри од руни (ке има супер плејмејкер кој само од дресови ке ја полнат касата и голем талент како што е бензема)
Руни изигра минатата година прекрасно ама е во голема криза и играе многу лошо од мај месец.
п.с секој има право на мислење.
abe ti si zensko, kaj se razbirash od fudbal. sea ce te prasham nesho pa neka ti stane poasno sho zborish!

1.kaj si videla murinho da ne osvoi nishto?
2.kaka+higuain za runi!!! alooo kaj vredi be toa svince so kratki noze tolku. mozhe benzema da im go dademe itaka e crep +15 milioni za benzema dosta im e pa neka go uci fergusen taktiki, neka si zapisue u tetratka benzema, pa za 5 godini ce stane moze ko ronaldo. u real nema vreme za tintranje. se igra brzo i se odi na kvalitet! rezultati odma be!
a runi ce saka da igra za real, eve zosto. ima 2 dinamicni razliki megu ferguson i murino. ferguson im e mozhda ko tatko na igracite, ama murino e ko tatko, ama moderen tatko. murino se sekira za igracite, ama ne mu e gajle dali runi ce dupi kurvi navecer. vazno mu e na teren da blesne u svetlo. toa go kaza i so ronaldo koj go fatija deka ja dupeshe PARIS HILTON!!! (toa mesi mozhe da sonue samo :locked:)

s.p. citam deka si napisala su model, ama se otkazhav od fudbal odamna radi povreda, inace ce se fatevme

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525

Икер

Рамос - Карваљо - Пепе - Марсело

Кедира - Чаби

Педро Леон - Озил - Кристијано

Игуаин​

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37

--------------Икер
Рамос----Пепе----Карваљо----Марсело

----------Чаби---Кедира

---Кристијано--Озил--Ди Марија

-------------Игуаин

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јас сум за тој од Марка со Педро Леон.Треба да му се даде шанса како стартер а Роналдо да оди на левата страна бидејќи Ди Марија неможе не ќе може ништо против Ван дер Вил.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Se izvinuvam za latinica prvo.

Mnogu mi e merak da go vidam Leon pred Marija. I da mu trgne na Iguain(da postigne gol vo slucaj) ke sakam Benzema da go vidam barem 30 minuti mesto nego. Vo LS, Benzema ke mora da odigra, barem tamo mu odi na isto nivo kako Iguain.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ја сум за Леон да стартува, да го видиме од прва како ќе се покажи. :)

А овај ехтреме1 не треси појче толку зелени бе, арен е. :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Му дојде паметот :)

Иначе и јас се сложувам Леон да биде стартер,да видиме што ќе бидни,ако не Ди Марија може да го замени.....

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^Му дојде паметот :)

Иначе и јас се сложувам Леон да биде стартер,да видиме што ќе бидни,ако не Ди Марија може да го замени.....
марија веќе имаше шанса да биде стартер најдобро ќе биде леон вечерва да стартува

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
Ramos nema da igra vecher poradi povreda na muskulot pod kolenoto koja ja zarabotil na vcherashniot trening, na negovo mesto Arbeloa.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ништо страшно и онака Рамос беше привикнат на стопер и минатава утакмица одигра стварно лошо против Осасуна. Офанзива ништо, Дефанзива немаа ни работа нешто па да разговараме за тоа. Се надевам што побрзо ке се опорави. Со Лас што бидна ?

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Абе каква повреда на Рамос,тоа е уште една финта на Мурињо со тие лажни повреди:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom