Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манга жити мене,гледаш сите сме накурчени...ај ак сакаш отвори една тема на ФБ..."Пелегрини,давај му повеќе шанса на Бензема,или готов си":pos2:...па таму да лечиме фрустрации:pos2::pos2::tv:

Манга жити мене,гледаш сите сме накурчени...ај ак сакаш отвори една тема на ФБ..."Пелегрини,давај му повеќе шанса на Бензема,или готов си":pos2:...па таму да лечиме фрустрации:pos2::pos2::tv:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ме изнасмеа со постов лудак :pos2::pos2::pos2::pos2:
еј 5тата слика од на манга постот :nenene::nenene:

Честита победа!! Добра изиграа вечерва до крајот мора сите натпревари да ги добииеме и да чекаме уште еден кикс на Барселона. позз :smir:

Фала брат..

Инале ако успееме да ја освоиме титулата ке бидам за МП да остане уште една сезона.. ако не ке бидам за нов тренер.

Еве некои мои видувања на вечерашниот натпреват.Одбраната беше одлична Вила беше тотално одсечен од остатокот на екипата(добра поставеност а се тоа се должи на Пелегрини).Средениот ред (Гаго и Алонсо) завршија добра работа заедно (посебно бев изненаден од Гаго кој не потроши ниту една топка) а и плус на овие позиции моѓе да се ротираат и Диара и Лас.Гути докажа дека не може да играе цела утакмица (добро Пелегрини го чуваше на клупата кога ние го критикувавме дека Гути не го пушка да игра цела утакмица).Ван дер Ваарт солиден (стандарт).Роналдо одличен а мислам дека Пелегрини можеше да му даде поголема шанса на Бенз(веднаш по постигнувањето на вториот гол) ПОЗ

Одлична игра, на високо ниво. Покажаа дека желбата за титулата е сеуште голема, покрај се. Игуаин со погодокот покажа дека има многу работи за да биде инзвонреден напаѓач...одличен прием и со самото тоа 100% шанса, која таква не би пропуштил.

Мора концентрацијата да ја подигне, да биде поактивен, со тек на време и работа тоа се средува, а за квалитетот и снаодливоста за погодок во целата сезона како заклучок, ме убедија дека тој тоа го може.

Сите одиграа на висина на задачата, на Албиол потегот на пола мин. пред крајот изглеаше смешен, кај му пуштаат да игра со Валенсија, кај се курчи ке им ја рога топката. :tv:

Остануваме во борба за титулата, едноставно... НАШИ СЕ. Hala Madrid ! :Real:

Останува да чекаме на уште еден кикс на барса,го знае ли некој распоредот на барса??

Останува да чекаме на уште еден кикс на барса,го знае ли некој распоредот на барса??

Барселона - Ксерез
Виљареал - Барселона
Барселона - Тенерифе
Севиља - Барселона
Барселона - Ваљадолид

Па тоа е тоа. Ако кикснуваат тоа ќе биде со Виљареал или Севиља, другиве се ништо..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom