Како што гледав и како што знам Силва игра полушпиц, лево Мата и десно Хуакин![]()
:wink:А од кога го гледаш Силва на таа позиција? За Шпанија на која позиција игра Силва?
Сигурно не си го гледал претходно :helou:
Точно така....Абе сега скоро зборевме за Силва и Рибери... Силва природна позиција му е крило, а игра и плеј и полушпиц... само да не збориме пак истото.
Сега значајно е Кака да се врати и да ни се подобри играта.![]()
Гути ?
Гледајте) Кој е ? :tv:
Грешка си, Пелегрини е :back:Гути ?![]()
Кака повторно со мистериозна повреда и можно е да го пропушти остатокот од сезоната нц нц нц
Пелегрини:Кака повторно заработи повреда на денешниот тренинг.
Oва е веќе претерано еј. Истово се дешава со Кака у Реал што се дешава со Пато у Милан. Овие повреди веќе ме плашат (да не не се повреди).Кака повторно со мистериозна повреда и можно е да го пропушти остатокот од сезоната нц нц нц
Пелегрини:Кака повторно заработи повреда на денешниот тренинг.
Еј иди у курац еј.Одма ми се виде Дудек како ќе ја заебе цела утакмица.Ијјј јеботе ми го поеба цел ден.Добра шега еј..Ај на здравје, Икер се повредил на тренинг, и ќе биде аут до три недели. :kesa:
Лекарските извештаи од Мадрид говорат дека најдобриот голман во светот за минатата година имал незгоден пад на рамената на вчерашниот тренинг, а тоа не го пријавил на лекарите, верувајќи дека повредата не е сериозна. Подоцна, кога осетил многу поголема болка, признал дека веднаш не побарал помош, а тоа ќе биде и клучно во неговото опоравување, кое ќе трае до три недели.
Поради ова, Икер ќе го пропушти најважниот натпревар оваа сезона, против Барселона на 10 април, а негова замена би требало да биде Дудек.
За да не се грижат навивачите на Реал Мадрид, морам да напоменам дека се работи за првоаприлска шега, а Икер Касиљас се чувствува одлично, и секако не се работи за никаква повреда, и е потполно спремен за наредниот натпревар. :tv:
Позич. :smir: