Како ги препознаваме лезбејките?

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
Имав еднаш прилика да работам нешто за едни лезбејки(еве сеа глеам дека нивната сорта бучови се викале) и бациња, ми се испосраа на сите фантазии и на сите порничи шо сум ги изгледал.
Прво не ни приметив дека се жени, баш беа онака непријатни и недружељубиви, дали дека навикнале народ да не ги вари или не, не знам, али она луѓе не беа... и мартинки носеа бе сеа ми текна :O

Иначе онака фејк-лезбејки колку сакаш, имам едни другарки мама си ебаваа од лижење порано(гарант и се прасеа :)) ама дечковци си имаат, све нормално. :|

крајна линија, за препознавање не знам!

Za lezbejki zborime be, ne za ministerkata za vnatresni raboti od DPMNE!

:pos:you made my day:pos: лезбејките се депилираат, не држат росен мустаќ, се' со цел да не личат на мажи, зашто ако личат на мажи, нели, другите девојки лезбејки нема да ги сакаат.
Патем, тоа е secret society, имаат тајни поздрави, знаци на препознавање, скоро како масонска ложа се и нивното лоби е моќно и распространето насекаде.
Глупости бе, како ги препознаваме, биле машкоданки, кратко шишани (ви текнува на Марија Каева, кратко беше шишана, потем, Шерон Стоун, Натали Портман, треба да продолжам?). Би се зачудиле од тоа колку женствени девојки се лезбејки, а колку "мажествени" се стрејт. Тоа препознавање по физички карактеристики е само стереотип, така што ви пропаѓа во вода препознавањево.

Сега ми текна дека во стариот стан кај што живеев до мене имаше две лезбејки.
Едната со долга коса,пониска,а другата со кратка црвена коса...

Исто одамна во трговски центар,две се лапаа ама по 30 години имаа.
Едната беше поженствена,а другата пак со кратка црвена коса,со машка фаца и дебелка.

Дали тоа значи дека со лезбејките се со кратка црвена коса??

Не бре луге далеку од памети дека може човек да ги познае ... Имам една другарка која сега живее со својата партнерка . Нормални девојки , по ништо неможеш да познаеш дека се Rug munchers а пак не се нити влакнести нити пак со брк „Ала Гоца“ . Заправо едната од нив би поминала за манекенка , другата не е нај уба , ама пак не е ни грда . Јас например секогаш кога ке почнат да станват сентиментални пред мене прашвам „ Can I watch “ али ме немат остаено до сега ( не барам многу , само да гледам ) .

Иначе на едната пред да си ја на најди партнеркава и беше филм да конвертира стрејт девојки ... Еднаш прашав шо е филмот и ми го каза следново нешто : „ Како шо сите мажи мислат дека за лезбејка да стани стрејт треба " Some good and real deep dicking " така и јас сум сигурна дека за жена да се по лезбејчи треба само да ја пипнам “ .
И после продолжи да ми објаснува нешто од типот то шо жена можи да и го дај на друга жена , маж никогаш неможи , ама се имав замислено за предходниот муабет и не ја пратев многу многу пошто јас од секогаш вервав дека „ ALL a lesbian needs is some deep dicking to come to her senses “ . Заправо така и се запознавме со неа ... јас пробвав да ја одвратам од жени и да ја насочам кон задоволствата кои машкиот род има да ги понуди ... Не ми успеа нормално :kesa: .

Се надевам дека некогаш ке ме остат бар некогаш да гледам . Одамна се надевам дека бар ке ме остат да гледам .

Толку за ова .
:vozbud::vozbud::vozbud:

Сега ми текна дека во стариот стан кај што живеев до мене имаше две лезбејки.
Едната со долга коса,пониска,а другата со кратка црвена коса...

Исто одамна во трговски центар,две се лапаа ама по 30 години имаа.
Едната беше поженствена,а другата пак со кратка црвена коса,со машка фаца и дебелка.

Дали тоа значи дека со лезбејките се со кратка црвена коса??
Не туку по машкоста на лицето, чевлите и начинот на кој плаќа во самопослуга :)
Понекогаш возат точак или кола, зависи од ситуација...и обично имаат женски имиња :)
Шала на страна не сум имал потреба да одгонетнувам кој е хомосексуалец, а кој хетеро, кој се камшикува а кој носи штикли.

Знаете што лезбејки постојат.
Но!
Само и единствено во вашата фантазија и порничлиња.

Серизно јас мислам дека денешниве тинејџерки се влезени у некој ванабилезбомногулош филм и мислат дека заправо така привлекуваат гај атеншн, шо уствари и се докажа на темава, а мажите се палат на "лезбејки" пошто знаат дека у суштина колку и да е некоја цура инту грлс секогаш може да дојде во искушение за кур, во тоа се состои суштинската разлика помеѓу хомиславите и лезбосите, геј маж никад не би паднал на женско меѓуножје.

Заклучок реал лезбејки не постојат.
Ванабби лезбејки постојат, со цел да привлечат мажи(доколку се возрасни и тоа раководејќи се по златното мушко правило д мор пуси д бетер)
и тинејџванаби лезбо со цел да бидат единствени интересни и уникатни, шо уствари е целта на секој тинејџер.
Моменат.
Да си ја лупнам глаава у монитор. :pos:
Сум се залапала со другарка за да привлечам guy attention ти е муабетов. :)
Едноставно ми се допаѓаат више неголи машките.
Поз43 attention bitch, почни да делиш флаерчиња ебаго. :back:

41 пост избришав од темава.Милобилдерче,Смартасс,Графилд и Мк Девојче добивате опомена пред бан.

oops....se javija ili ne?

Jas gi poznavam po toa sto se zakanuvaat na mazi, a so zenite se nezni i prijateni.

Македонија е барем мала средина, нема да има проблем да се дознае која какви афинитети има.
Инвестицијата во дознавање од каде е некоја, од кое семејство, со кого била, како се однесува и слично, ќе ви се врати неколукратно.
Посветете внимание на основни информации за некоја.
Секогаш има некој кој ќе ви ја разглоби нејзината историја.

Како да препознаеш лезбејка? Со внимателно набљудување! Јадеме со цимер у менза и на маса карши нас една преубава албанка (да не ме сфатете погрешно, не алудирам на ништо). И пошто и двајцата сме си стоки, си ја зјапаме, и у исто време сфативме дека е позаинтересирана за женски. Шо женско помине покрај неа, покрај тоа ние шо ја изгледаме, и она ја измере онака, како машко кога гледа женско. Е, не погледна ни во едно машко.

Македонија е барем мала средина, нема да има проблем да се дознае која какви афинитети има.
Инвестицијата во дознавање од каде е некоја, од кое семејство, со кого била, како се однесува и слично, ќе ви се врати неколукратно.
Посветете внимание на основни информации за некоја.
Секогаш има некој кој ќе ви ја разглоби нејзината историја.

Malku off topic, ama zosto bi posvetuvale vnimanie na nekoja koja e pripadnicka na neprimerniot sloj na opstestvoto.

Mislam, jas bi sakal da znam koi se, kako da gi raspoznavam (oti e ocigledno zabraneto da gi belezime so roze lenta okolu levata raka ili seuste ne im teknalo na vlastite da ima Gay Registration Act), za da znam da gi izbegnuvam, bidejki dokolku ne gi poznavame, moze sekade da se infiltrirata, kako sto i go rpavat toa, za da gi razbijat osnovnite damari i stolbovi na edno zdravo opstestvo i socijala.

No, ne znam seuste kako 100% da gi poznaam.

Onie, Butch, se poznavaat, agresivni se, se zakanuvaat, epten se nikakvi, ama ima od onie, prikrienite, osobeno kaj nas, vo Makedonija, koi se nezni, kao fol, zenstveni, a vamu, od penis ni P da cujat, osven ako ne e plasticen.
Ti se onie koi treba da znaeme kako da gi prepoznaeme!

Tie se onie, 5 kolona vo opstest voto, koi rovarat!

Kako niv da gi prepoznaeme?

Malku off topic, ama zosto bi posvetuvale vnimanie na nekoja koja e pripadnicka na neprimerniot sloj na opstestvoto.

Mislam, jas bi sakal da znam koi se, kako da gi raspoznavam (oti e ocigledno zabraneto da gi belezime so roze lenta okolu levata raka ili seuste ne im teknalo na vlastite da ima Gay Registration Act), za da znam da gi izbegnuvam, bidejki dokolku ne gi poznavame, moze sekade da se infiltrirata, kako sto i go rpavat toa, za da gi razbijat osnovnite damari i stolbovi na edno zdravo opstestvo i socijala.

No, ne znam seuste kako 100% da gi poznaam.

Onie, Butch, se poznavaat, agresivni se, se zakanuvaat, epten se nikakvi, ama ima od onie, prikrienite, osobeno kaj nas, vo Makedonija, koi se nezni, kao fol, zenstveni, a vamu, od penis ni P da cujat, osven ako ne e plasticen.
Ti se onie koi treba da znaeme kako da gi prepoznaeme!

Tie se onie, 5 kolona vo opstest voto, koi rovarat!

Kako niv da gi prepoznaeme?

Немаме такви во Македонија ич не се грижи. И да има некоја до толку забегана да стане податлива на западната индоктринација, ќе ја приметиш со твојата машка интуиција.
Македонија е среќна земја, бидејќи некои фундаментални правила постојат и нема многу бегање од нив.
И да е со проблематична сексуална ориентација, пак ќе се согласи да ја ебеш, влијание од околината и чувство кај нејзе што е правилно, а што не.
Не знаеме да цениме што имаме во Македонијава, колку е најдобра и се, ама ај.

Не знам Коле, некако во последно време се потешко се препознаваат овие хомислави од обата пола!
Освен Боки се разбира и Коче!
Знаеш оба: неко меџу нама није наш!
така и тука, ние колку и да сме традиционална, држава на морални норми од рисјанска провениенција, сепак, ако си забележал, се повеќе стануваме параспурлак.

Не еполитички, а веќе одамна ни форумски коректно да ги браниш и затапуваш основните, природни, норми, а камоли пишаните и непишани општествени правила и норми.
Не забележа, не виде, јас или ти ќе кажеме она што му е на ум не секој чесен и пристоен ВМРО или не мора, само да е Македонец, во душа и дух и одма, оп, некој се заканува, се брише, се гони по теми, наоколу...

Чудно, освен ако не се инфилтрирале лезбејките (а и гејоњ) насекаде, во сите пори, па полека, онака, термитски, ја изриваат основата на постоењето природно.

Затоа велам, да се сите како Буч (Касиди) или како онаа Бискупкана, ќе ги познаеме, ама ајде, познај ги низ МК.
ќе се ебе со тебе, не за друго, за да не ја познаеш и да може да си тера својата агенда.
Па и Либерешјшн рече дека ако треба ќе ебел вагини, за да може полесно да си истера своја хомислав-агенда.

Јас затоа се надевав дека некоај искрено ќе си каже за да знаеме за понатаму, за во иднина.

Ани Четири пиштоља се познаваат, ама...оние, другите, како?
Освен ако не им се соблечеш и им речеш, ај мор, подземи го и да одбие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom