КАЈГАНА ФУДБАЛСКА ПРЕСМЕТКА! (недела, ЈБТ, 18:00 ч.)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ЛЕлелелелелел не е фер.Игравме денес меѓу класови едно педерче ми се подмести си ја искршив ногата.Стапалото у офсајд, држам 1 саат мраз ама ќе видиме до сабота.У пм нека оди.:nerv:

ЛЕлелелелелел не е фер.Игравме денес меѓу класови едно педерче ми се подмести си ја искршив ногата.Стапалото у офсајд, држам 1 саат мраз ама ќе видиме до сабота.У пм нека оди.:nerv:

Совет: Не држи цело време мраз, 15мин со 5 минути одмор, бетер ќе направиш ако цело време држиш :wink:

Дефинитивно нема да играм на овој двобој, но ќе дојдам да гледам.:toe:
Извинете.:smir:

1. Urban Mover
2. KIFFLA
3. Инкогнито
4. Acid
5. Боби™
6. Tonchie
7. KoNtEjNeR
8. Zokiarsenal
9. Мистичен

Moжеме да се организираме (велешани). Само барам од скопјаниве една екипа да имаат, макс една и пол, оти одиме за да играме, а не да гледаме, нели ;)

Можеме да се собереме, не викам не.
Ние сме 9 души за сеа, али ако дојдете цела екипа велешани, тогаш ќе играме Скопје - Велес :)

Ќе успееш да собереш екипа?

Ние сме 9 души за сеа, али ако дојдете цела екипа велешани, тогаш ќе играме Скопје - Велес :)

Ќе успееш да собереш екипа?
Тешко за еден ден тој потфат. Ама ќе пробаме да се собереме за следната Сабота, ако организирате и за наредната...Јас ќе видам какво е расположениево за играње...Таман и кондиционо да повежбаме :)

Ај бројте ме и мене, треба да купуем за на свадба сум другата недела, се надевам нема да закаснам.:smir:

Едит : Ацид требаше да ставиш за цел форум да прочита, еве ја чисто случајно погледнав. Така барем повеке ке видеа, и се надевам побрзо ке се соберевме.

Јас имам фудбал, ама не е нешто најсјаен, па слободоно нека земе и некој друг за секој случај :)

1. Urban Mover
2. KIFFLA
3. Инкогнито
4. Acid
5. Tonchie
6. KoNtEjNeR
7. Zokiarsenal
8. Мистичен
9. SCORPIO_20
10. Ливерпул_Фан
11. BuSHaV

Јас имам фудбал, ама не е нешто најсјаен, па слободоно нека земе и некој друг за секој случај :)

1. Urban Mover
2. KIFFLA
3. Инкогнито
4. Acid
5. Tonchie
6. KoNtEjNeR
7. Zokiarsenal
8. Мистичен
9. SCORPIO_20
10. Ливерпул_Фан
11. BuSHaV
Ај бројте ме и мене, треба да купуем за на свадба сум другата недела, се надевам нема да закаснам.:smir:

Едит : Ацид требаше да ставиш за цел форум да прочита, еве ја чисто случајно погледнав. Така барем повеке ке видеа, и се надевам побрзо ке се соберевме.
Слободно можеш да ме вброриш и мене. Потврдуем дека на време стигам :)

фудбалот да го зеам ? или со жутиот ?
или ако има некој добро фудбалче да земе... ова од ветерот јако ефе имаше хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom