Што користите за зацврстување на коса?

• Креатор на темата Креатор на темата Стојче
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2010
Мислења
64
Поени од реакции
0
Ме интересираат различни мислења за тоа што да се користи за зацврстување на косата. Јас претежно користам гел ама од него многу ми паѓа косата, понекогаш користам и восок само од него косата ми изгледа како да не ми е миена две недели. Ајде кажете некои предлози?

Jas imam probano i vozok i gel i uste nekoi takvi preparati i od site mi pagase kosata i prestanav da gi koristam

Ме интересираат различни мислења за тоа што да се користи за зацврстување на косата. Јас претежно користам гел ама од него многу ми паѓа косата, понекогаш користам и восок само од него косата ми изгледа како да не ми е миена две недели. Ајде кажете некои предлози?

Пиво. Ама тогаш ќе ти смета мирисот. :)

Користи валера гел не е кој знае колку добар ама помага.Имам страшно лоша коса морам да ја правам а уште г***о на мојата коса немам ставено верувај тоа ми е некако најдобро или евентуално земи некој восок од тие гел мислам дека пишуваше на нив или така нешто зацврстуват косата малку можеби ке помогне.А од валерата не пага ногу косата нормално си пага.

Ja koристам лак , влажна косата после бањање.. ке си ја дотерам ке и шлапнам лак и то... и не ни изгледа ни мрсна ни ко со гел да биде зациментирана...

Препорачајтеми некој добар гел, не корисат многу па не ме интересира дали се праело прфут или не. Некој стварно добар, ко ќе наместиш, наместено да е.

тафт лак......после бањање како сакаш си ја местиш...и ако сакаш можеш и ко гром да ја напраиш...озбилно:toe:

--- надополнето ---

едит: мене ми паѓа а за вас не знам

Епа ќе ти паѓа од гелот како немало да ти паѓа....
Ја не користам ништо, така си ја носам бушава ама мајка ми користи ЛИМОН и и јас сум пробала неколку пати и стварно е боље и од пена и што ти уште не.

тафт лак......после бањање како сакаш си ја местиш...и ако сакаш можеш и ко гром да ја напраиш...озбилно:toe:

--- надополнето ---

едит: мене ми паѓа а за вас не знам

Епа затоа ќе си ја миеш косата си Nirrel шампон и нема да ти паѓа.:toe:

--- надополнето ---

Епа ќе ти паѓа од гелот како немало да ти паѓа....
Ја не користам ништо, така си ја носам бушава ама мајка ми користи ЛИМОН и и јас сум пробала неколку пати и стварно е боље и од пена и што ти уште не.

Kако бе бушава:?:?:nesum:

Епа затоа ќе си ја миеш косата си Nirrel шампон и нема да ти паѓа.:toe:

ја миев долго време со нирел ама не ми помагаше и плус гадно мирисаше па го сменив и сега со хед ен шолдрс :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom