Wladimir Klitschko vs Eddie Chambers

• Креатор на темата Креатор на темата Prof.Dr.Beckett
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добра борба можеше и пожестоко да биде. Кличко 5 милиони евра во џеб.

Абе каква глума, што зборувате, цел натпревар овој кркаше удари. Сето тоа си се збира, гледате немаше снага на крајот, одвај стоеше на нозе. Тој ударот и воопѓто не беше мек, туку прецизно лево кроше кое си ја заврши работата. А додека паѓаше го дотолчи со уште еден удар.
А, за тоа дали беше интересен или не, сум гледал многу поинтересни, но како кажуваат, крајот го краси делото.:)

Не викам дека мува го удри али дефинитивно не беше удар така да паднеш и да лежиш пола саат на под...

Море, ну му посакувам на некој да е на гангсерот на местото.
Ако го промаши од промајата ќе падне...

Ништо нема противници веќе што можат да ги победат браќава.Само нивни меѓусебен дуел ќе биде нешто вонсериско.

ништо не покажа црнецов, али барем остана 12 рунди :pos2::pos2:

остана 12 рунди коа му стаија нови ракавици.
а овој го чекаше и си викаше немој да се нервираш! :toe:

Ќе паднеше. Ама очекував поборбено од Кличко само кљукаше до крај!

Честитки честитки.:blabla:

Катастрофален бокс.

Нема повеќе интересни нокаути.... Тајсон врати се....

Му нема рамни на браќава Кличко, моментално се најјаки.

Катастрофален бокс.

Нема повеќе интересни нокаути.... Тајсон врати се....

Е нема..не е како порано,само Тајсон го можеше тоа..и затоа веќе не е интересен овој спорт за гледање..

хахаха...зар можно е да било местено?од толку удари на крај само да го чепнеш сам ќе си падне..

ne mora da e mesteno, boksuva samo za pari i nisto drugo, ceka kraj na 12 runda i tolku.Ima najavi deka ke se vrati Tajson vo ring i toa so Holifild,ke bide jako i nezaboravno:vozbud:

Кличко намерно ги бира вакви, ниски кои што може да ги држи на дистанца со една рака. Ваквата тактика ја усовршил и сите борби со него се тапа. Ако видиш еден меч на Кличко, сите си ги видел.
Интересни борби имаше пред да стане шампион. На пример со Ленкокс Луис која што ја загуби, но беше интересна борба.
Со крупни боксери сега не прифаќа и нема да прифати борба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom