Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Леее денес како се извади Полат. Онака како рипна добро од камиончето. Иако се запали пред да удри сепак беше поучно.
Следната епизода пак ке преживее. Дознав од интернет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па експлодира бомбата у камиочето што ја подметнале тие низаедните,така му иде нели?Леее денес како се извади Полат. Онака како рипна добро од камиончето. Иако се запали пред да удри сепак беше поучно.
Следната епизода пак ке преживее. Дознав од интернет.
Па експлодира бомбата у камиочето што ја подметнале тие низаедните,така му иде нели?
Да му е*еш матер,кој го знае.Него дан знаеш ти линк за да го симнем Долина на Волците-Ирак?И превод за него соодветен.Незнам пеер али ептен јако беше.
Абе бомбата неможе да знае коа е блиску до ѕидот па да си пукне.
Да му е*еш матер,кој го знае.Него дан знаеш ти линк за да го симнем Долина на Волците-Ирак?И превод за него соодветен.![]()
Па је он у тоа тајното друштво,затоа никад не наебуе.Можда не е главен,ама е член.А бе овоа се ме воде накај помислата дека Низаметин е "главниот" на Масоните(Илуминистите) во Турција.
А бе овоа се ме воде накај помислата дека Низаметин е "главниот" на Масоните(Илуминистите) во Турција.
Па је он у тоа тајното друштво,затоа никад не наебуе.Можда не е главен,ама е член.
Страшен кам бек беше ова...во стилт на Полат!!!Елиф посакував да ја снема од филмот оти некако ми го лигави ама никако на овој начин!!! Можеше похумано да умре!!! А Низаметин ќе биде масакриран од Полат!! Се извинувам вака однапред што ви кажувам ама и мене ми кажаа и до некаде не ми е толку интересно кога знам што ќе се случи!!!Леле ама кам бек беше ова на Полат. Го спаси Хало кога искрено јас се надевав дека и на него му дојде крајот.
Ама го исплеткаа сега малку, жал ми е за Елиф. А тоа гејчето Низаметин сигурно е од тие фаците ама мислам дека и на него кај и е да му се гледа крајот.
Модри патлиџани ова она?Ахм.Двоцефка е!Луто-не луто?Ахм!Масон е!Хахахаха,Ерхан цар.![]()
Ептен јак заплет се задеси,а истовремено и почнаа да се расплетуваат некои работи како ова Абдулхеј што се откри и Полат валда ќе и каже на Сафије дека е Ефе.Како у нова фаза да влегува филмов.Страшен кам бек беше ова...во стилт на Полат!!!Елиф посакував да ја снема од филмот оти некако ми го лигави ама никако на овој начин!!! Можеше похумано да умре!!! А Низаметин ќе биде масакриран од Полат!! Се извинувам вака однапред што ви кажувам ама и мене ми кажаа и до некаде не ми е толку интересно кога знам што ќе се случи!!!
--- надополнето ---
Чакар,Полат,Ипликчи,Зија,Сејфо,Хало,Тунџај и Абедин,Ерхан се цареви во филмов!!! Штета што повеќето ги нема!!!
Е па и мене не ме оставија во исчекување па сега да вратам ахахахахах кај и да е филмов ќе заврши!!! Е сега прашање е дали ќе ги дадат втората сезона(Долина на Волците Терор ) и третата (Долина на Волците Заседа)Леле ќе се радувам кога ќе го нема Низаметин. Види каква фацка еј, најстабилен делуваше, а секогаш знаев дека има нешто кај човекот што не е арно!
Не знам зошто мораше Абдулхеј да им каже на Мемати и Ерхан дека работи за државата, кога и така веќе не се знае кој за кого работи, туку претпоставувам некако ќе се извади за ова.
И требаше Сафие да размисли уште две три секунди барем пред да пука во Полат, ама тоа е.
Иначе ставај во спојлер нешто што знаеш не ни крши филм вака и на нас, остави не да бидеме во исчекување до последен момент.
Ептен јак заплет се задеси,а истовремено и почнаа да се расплетуваат некои работи како ова Абдулхеј што се откри и Полат валда ќе и каже на Сафије дека е Ефе.Како у нова фаза да влегува филмов.
А разбрав и Ерхан ќе погине,не?