Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Леее денес како се извади Полат. Онака како рипна добро од камиончето. Иако се запали пред да удри сепак беше поучно.

Следната епизода пак ке преживее. Дознав од интернет.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.090
Леее денес како се извади Полат. Онака како рипна добро од камиончето. Иако се запали пред да удри сепак беше поучно.

Следната епизода пак ке преживее. Дознав од интернет.
Па експлодира бомбата у камиочето што ја подметнале тие низаедните,така му иде нели?

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Нормално дека ќе преживее главна улога е.

Туку некој да не знае дали ќе ги даваат новите серијали на А1

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па експлодира бомбата у камиочето што ја подметнале тие низаедните,така му иде нели?
Незнам пеер али ептен јако беше.

Абе бомбата неможе да знае коа е блиску до ѕидот па да си пукне.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.090
Незнам пеер али ептен јако беше.

Абе бомбата неможе да знае коа е блиску до ѕидот па да си пукне.
Да му е*еш матер,кој го знае.Него дан знаеш ти линк за да го симнем Долина на Волците-Ирак?И превод за него соодветен. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да му е*еш матер,кој го знае.Него дан знаеш ти линк за да го симнем Долина на Волците-Ирак?И превод за него соодветен. :)
Незнам ама ако најдам - ке ти соопштам.

B

BooBojan

Гостин
А бе овоа се ме воде накај помислата дека Низаметин е "главниот" на Масоните(Илуминистите) во Турција.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.090
А бе овоа се ме воде накај помислата дека Низаметин е "главниот" на Масоните(Илуминистите) во Турција.
Па је он у тоа тајното друштво,затоа никад не наебуе.Можда не е главен,ама е член.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Па и е.....како што рече колегата можда не главен ама еден од членовите сигурно!!!

--- надополнето ---

Па је он у тоа тајното друштво,затоа никад не наебуе.Можда не е главен,ама е член.
Ќе видиш како ќе наебе Полат кога ќе се врати во Турција :pos2: ќе го масакрира!!

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Леле ама кам бек беше ова на Полат. Го спаси Хало кога искрено јас се надевав дека и на него му дојде крајот.

Ама го исплеткаа сега малку, жал ми е за Елиф. А тоа гејчето Низаметин сигурно е од тие фаците ама мислам дека и на него кај и е да му се гледа крајот.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.090
Модри патлиџани ова она?Ахм.Двоцефка е!Луто-не луто?Ахм!Масон е!Хахахаха,Ерхан цар. :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Леле ама кам бек беше ова на Полат. Го спаси Хало кога искрено јас се надевав дека и на него му дојде крајот.

Ама го исплеткаа сега малку, жал ми е за Елиф. А тоа гејчето Низаметин сигурно е од тие фаците ама мислам дека и на него кај и е да му се гледа крајот.
Страшен кам бек беше ова...во стилт на Полат!!!Елиф посакував да ја снема од филмот оти некако ми го лигави ама никако на овој начин!!! Можеше похумано да умре!!! А Низаметин ќе биде масакриран од Полат!! Се извинувам вака однапред што ви кажувам ама и мене ми кажаа и до некаде не ми е толку интересно кога знам што ќе се случи!!!

--- надополнето ---

Модри патлиџани ова она?Ахм.Двоцефка е!Луто-не луто?Ахм!Масон е!Хахахаха,Ерхан цар. :)
Чакар,Полат,Ипликчи,Зија,Сејфо,Хало,Тунџај и Абедин,Ерхан се цареви во филмов!!! Штета што повеќето ги нема!!!

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Леле ќе се радувам кога ќе го нема Низаметин. Види каква фацка еј, најстабилен делуваше, а секогаш знаев дека има нешто кај човекот што не е арно!
Не знам зошто мораше Абдулхеј да им каже на Мемати и Ерхан дека работи за државата, кога и така веќе не се знае кој за кого работи, туку претпоставувам некако ќе се извади за ова.

И требаше Сафие да размисли уште две три секунди барем пред да пука во Полат, ама тоа е.
Иначе ставај во спојлер нешто што знаеш не ни крши филм вака и на нас, остави не да бидеме во исчекување до последен момент.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.090
Страшен кам бек беше ова...во стилт на Полат!!!Елиф посакував да ја снема од филмот оти некако ми го лигави ама никако на овој начин!!! Можеше похумано да умре!!! А Низаметин ќе биде масакриран од Полат!! Се извинувам вака однапред што ви кажувам ама и мене ми кажаа и до некаде не ми е толку интересно кога знам што ќе се случи!!!

--- надополнето ---

Чакар,Полат,Ипликчи,Зија,Сејфо,Хало,Тунџај и Абедин,Ерхан се цареви во филмов!!! Штета што повеќето ги нема!!!
Ептен јак заплет се задеси,а истовремено и почнаа да се расплетуваат некои работи како ова Абдулхеј што се откри и Полат валда ќе и каже на Сафије дека е Ефе.Како у нова фаза да влегува филмов.
А разбрав и Ерхан ќе погине,не?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Леле ќе се радувам кога ќе го нема Низаметин. Види каква фацка еј, најстабилен делуваше, а секогаш знаев дека има нешто кај човекот што не е арно!
Не знам зошто мораше Абдулхеј да им каже на Мемати и Ерхан дека работи за државата, кога и така веќе не се знае кој за кого работи, туку претпоставувам некако ќе се извади за ова.

И требаше Сафие да размисли уште две три секунди барем пред да пука во Полат, ама тоа е.
Иначе ставај во спојлер нешто што знаеш не ни крши филм вака и на нас, остави не да бидеме во исчекување до последен момент.
Е па и мене не ме оставија во исчекување па сега да вратам ахахахахах кај и да е филмов ќе заврши!!! Е сега прашање е дали ќе ги дадат втората сезона(Долина на Волците Терор ) и третата (Долина на Волците Заседа)

--- надополнето ---

И морам да признаам дека се искинав од слушање на

--- надополнето ---

Ептен јак заплет се задеси,а истовремено и почнаа да се расплетуваат некои работи како ова Абдулхеј што се откри и Полат валда ќе и каже на Сафије дека е Ефе.Како у нова фаза да влегува филмов.
А разбрав и Ерхан ќе погине,не?
За Ерхан не знам.....абе ја даваа третата сезона(Заседа) на Алсат и мислам дека таму го видов Ерхан!!! Ако погине тогаш би требало да погине а не сега!!

Kajgana Shop

На врв Bottom