Евровизија 2010

M

mercenary

Гостин
слично..
Тајната на успехот.:turn: Си знаат Турците..
Турција меѓу првите 3,100%.
Не глеав ама од рефрените што ги слушнав по завршувањето на песните,освен Турција(цела ја глеав дека беше последна),сите беа тапа.
Едит:Се потапа и потапа евровизииве,и по песни и по се.Видете ја атмосферата на првото видео 2:09,1:37: а после атмосферата на второто...сите стојат како здрвени,ќе се види по некое знаменце како се вее и толку..

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
слично..
Тајната на успехот.:turn: Си знаат Турците..
Турција меѓу првите 3,100%.
Не глеав ама од рефрените што ги слушнав по завршувањето на песните,освен Турција(цела ја глеав дека беше последна),сите беа тапа.
Едит:Се потапа и потапа евровизииве,и по песни и по се.Видете ја атмосферата на првото видео 2:09,1:37: а после атмосферата на второто...сите стојат како здрвени,ќе се види по некое знаменце како се вее и толку..
Па нормално дека ќе ја има таа атмосвера, Турција беше на домашен терен, барем 50% од публиката беше нивна (а и песната е една од најдобрите во последните 10 години, нема шанси здрвен да стоиш)
Ќе видеме сега норвежаните како ќе се покажат со нивната балада :vozbud:
Сепак мислам дека нема да дозволи Европа Турција пак да победи
Турција пријатно ме изненади со годинашниве претставници, а и со оние од 2008. Не знаев дека имаат толку добри групи.

А годинава не можеме да се пожалиме дека нема добри песни (барем според мене)
Украина, Ерменија и Азербејџан имаат супер песни и настап, а и многу убави пеачки
Германската песна е многу заразна, а не заостануваат ни Србија (глуп текст-ама Европа не разбира ) Шпанија, Грција, Албанија, Молдавија, Романија...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Абе знаете вие сто е убава песна или ??? оваа песна е добра???:pos2::pos2::pos2: Смешки !
Абе ти знаеш дека секој има различен вкус!? Почитувај го туѓиот избор:smir:

macaparket

Oфицијализиран Паркет!
Член од
16 јуни 2009
Мислења
281
Поени од реакции
14
Мене фаворити во Сабота ми се Босна, Белгија, Германија и Турција! :smir::smir::smir:

P

PewDiePie

Гостин
Многу тиња фестивал станува Евровизија,сериозно. Од кога имам гледано најдобра година и највеќе хитови излегоа 2004-та кога беа Тоше,Жељко со Лане Моје,Дин,хрватската и белгиската беа добри песни па чар и девојчињата се попалија со Сакис-педеракис и на крај победи кој-Руслана :tapp:
Од тогаш па навака како во надолна линија да оди квалитетот на песните,сите се осврнуваат само на сценски настап и кој поголем дебил ќе излезе.Незнам од која земја беа тие педерчињата во кратки пантолончиња вчера ама знам дека делуваше ептен невкусно и гадно.

За утре очекувам да победи Сафура реално најубава песна,германската е интересна певлива ама е тежок плагијат,не ми текнува само на која песна ама рефренот е краден 10000% а и нема никаква тежина во песната како песна за Златно славејче звучи.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
И мене ми се допага Германската песна,многу забавна е,а на кого не му се допага ко што кажа la loca почитувај го тугиот избор.
Не за џабе песната се врти скоро по сите музички станици и е фаворит за победа.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Мои фаворити се:
1. Турција
2. Босна
3. Литванија

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Фаворит: Франција. ;)

Секогаш Франција ми била меѓу најтапа песните од цела Евровизија, со нивните досадни шансони и грдиот јазик.

Ама годинава имаат интересно песниче, така летно за на плажа и различно од другите, заслужува повисок пласман:)

B

BooBojan

Гостин
Мене фаворити ми се Азербејџан
Оваа затоа што е навистина добра песната со победа може да стане многу многу популарна.
и Франција
И не заборавајте за некое време започнува светското првенство а многу навивачи се спобудалени а оваа песна е некако навивачка замислете што би се случило доколку победи Франција на Евровизија.
Мислам дека овие песни ке бидат во првите 5.

В

Вори

Гостин
Моите фаворите за годинашниов Евросонг се:

Значи песнава ми се свиѓа,лесно запамтлива е.Пејачкава е ГРОМ,има добар вокал,изгледа фантастично.Изведбата е одлична,текстот е добар...
Ерменија дефинитвно е меѓу првите пет годинава за мене.

Рок песна,супер изведба,Вукашин пее страшно...

Ерменија и Босна се моите фаворити и се надевам дека барем ќе бидат во првите 3..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Турција многу моќна песна,секоја чест немаат промашено година.
Значи мои фаворити Албанија и Турција.

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Вчера имаше подобри песни за разлика од вторникот. Требаше да влеземе во финале.. нашата беше една од подобрите, а и Ѓоко убаво се претстави. Туку, Турција ми е фаворит :pipi::pipi: Се надевам ќе победи. До сега мислам дека немало песна на Евровизија што толку ми оставила впечаток. Криво ми е Словенија што не влезе во финале, и таа беше добра :)
Германија, Украина, Белорусија мислам беше и Ирска беа добри. Другите катастрофа . Најужасна од сите ми беше од Холандија.
Како и да е, навистина штета што не сме во финалето. Повеќе среќа наредната година :)

Kajgana Shop

На врв Bottom