Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Впрочем и затоа служи негативната репутација за да освестиш некој глуп човек дека не е тоа што мисли. Не значи тоа дека ако сум ти дал црвено и дека си во право. Напротив.Заблудата е многу лоша работа нешто кое си го наметнуваш очигледно за да заборавиш на недостатоците кои јасно е дека ги имаш.
И сеа местат ли Манчестер или веќе не се местачи ебате секретот ебате. :)

А да се преиспиташ? Јас реков АКО ја свртите ќе е местена, вака сеа нема ништо, не ќе местат да загубат ебате.. :)

И немора да пцујаш во секој пост, не ти личи.

На крај им испадна џабе пцуењето на овие од Арсенал :pos2:

Иначе не е прв пат да загубиме од последна екипа, ехее времиња беа тоа кога гризев нокти кога играа против Лестер, Ипсвич :pipi:

Иначе не е прв пат да загубиме од последна екипа, ехее времиња беа тоа кога гризев нокти кога играа против Лестер, Ипсвич :pipi:
Е тоа е глупата работа.. На Арсенал од 0-4 му израмнуваат 4-4, навивачите на Арсенал се нервират.. Оти?? Оти 1 поен ќе ја намалат разликата.. Од друга страна навивачите на Јунајтед ги заебаваат... Оти?? Оти после ќе изгубат они..

За мечов.. Тотален промашок.. :) Без идеја, така центаршути од секоја позиција без врска.. На крај и чист пенал не ни досудија ама нека им е.. Не ми е ептен мака што загубивме искрено.. Може после поразов ќе ни тргне на гости.. Баш кога играме со ривалите.. Следни се сељаците, петарда мора да изедат!!

И моментално ми иде сите (други екипи) да ги испцујам!

--- надополнето ---

Рио нема да игра ни против Сити излеа.. :nesum:

А да се преиспиташ? Јас реков АКО ја свртите ќе е местена, вака сеа нема ништо, не ќе местат да загубат ебате.. :)

И немора да пцујаш во секој пост, не ти личи.
Како да не пцујам и вреѓам некој кој без факти ми дава тврдење. Некој кој сака да се праи wise ass, а ни малце не е.
Ако одам по твоја логика ке напишам вакво нешто:
Ако бокио некогаш се реши да каже нешто паметно, ќе биде чудо на деценијата. Ама АКО....

Овие пак не тепаа како последни, исто така и Кристал Палас како последно пласирани не имаат тепано.. Да се надеваме оти Вест Хем нема да падне последен пред да им гостуваме.. :)

Е тоа е глупата работа.. На Арсенал од 0-4 му израмнуваат 4-4, навивачите на Арсенал се нервират.. Оти?? Оти 1 поен ќе ја намалат разликата.. Од друга страна навивачите на Јунајтед ги заебаваат... Оти?? Оти после ќе изгубат они..

За мечов.. Тотален промашок.. :) Без идеја, така центаршути од секоја позиција без врска.. На крај и чист пенал не ни досудија ама нека им е.. Не ми е ептен мака што загубивме искрено.. Може после поразов ќе ни тргне на гости.. Баш кога играме со ривалите.. Следни се сељаците, петарда мора да изедат!!

И моментално ми иде сите (други екипи) да ги испцујам!

Што ќе ги пцуеш, се изнапотрошија мегабајти на стримови сиротите да видат кога ќе изгубиме :tv:

Кажав честопати јас, ми е гајле мене за дали ќе ја завршиме сезонава непобедени, сите тие такви рекордчиња би биле само додаток на тоа што цели тимот. Сите играчи друи изјавија дека тоа не е најважно, важно е да се освои титулата.
За селаниве ноу комент, ќе се затворат пред гол, чим одеа дома на нерешено, на гости и втор голман ќе стават.

Полн сум негативна енергија и гадно е чуството, сепак 29 кола поминаа без тоа еб*но чуство на поразот, али како ќе ми се наполни душава против лузерите светски од другата страна на градот, мммм :)

Абе каква иронија, каков сарказам, какво славење, онај Крајнчар ме пресече прееска. Ама не е битно, да го остајме кардиологов погоре да говедисува на раат.

Цел свет го чекаше овој ден. Шо се однесува до мене, само лош ден, сеуште сме први, дефинитивно у подобра ситуација од другите ривали. Играта лоша, од наредната утакмица мора појако.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom