Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам како вака ја шутна Џон, обично погаѓа од такви позиции..! :pos:

Профи голмани не бранат вака

Може нема талент како Нани, Чичарито, Бербатов и остали во тимов ама дека дава се` од себе и се труди многу на натпревари не може да се негира.

Профи голмани не бранат вака

Може нема талент како Нани, Чичарито, Бербатов и остали во тимов ама дека дава се` од себе и се труди многу на натпревари не може да се негира.

За голов со Лузерпул секогаш ке има симпатии кај мене колку и да е дрвен. Ѕвер! Штета шо не е ценет како шо доликува!

Postp. Blackpool ? - ? Manchester U.

Ае нека оди у пм, мрзам кога касниме со натпревари.

article-1335333-0C55D7D2000005DC-628_634x466.jpg

Едно прашање може?
Ќе се гледа групно утакмицава меѓу Челзи и Манчестер негде во некој паб,или слабо?
Евентуално да се иде во Скопје,ако се собереме фановиве.

ццц...излеа кратко ни траеше радоста на првото место...:jaj:

и јас ептен се нервирам кога имаме утакмици помалце...ептеееееееееен!!! Ако не нешто друго ќе имаме одмор + за Валенсија, Арсенал и Челзи...ама не е тоа тоа бе...да им се мочам у теренот прост..

ццц...излеа кратко ни траеше радоста на првото место...:jaj:

и јас ептен се нервирам кога имаме утакмици помалце...ептеееееееееен!!! Ако не нешто друго ќе имаме одмор + за Валенсија, Арсенал и Челзи...ама не е тоа тоа бе...да им се мочам у теренот прост..

И ќе ја бутнат утакмицава април некаде како кога бевме во декември на тоа светскиот куп, после тоа се влечевме до мај со утакмица помалку :tapp:

На официалната страна на FA не ја пишува утакмицата во колото што треба да се одигра со Блекпул.

Ранетиот лав е најопасен,да знаеш :)

Плус кога ќе се вратат сите од повреди и не се баш 15 фудбалери.

Со ранет лав не се мисле и на мачињата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom