Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Во 3 коло од ФА Куп ќе играме со Ливерпул на домашен терен.... :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Еве ја колекцијата од HQ wallpapers што јас ги направив во Photoshop, посветени на нашиот омилен тим. Уживајте :) Овде ќе поставам само еден

колку да ве заинтересира, а другите ќе ги најдете на следниов линк

П.С. Имате таму и опција за download на цел албум или може поединечно да си спуштите која слика ја сакате :)
мене искрено не ми се свиѓаат.. ставаш многу ефекти на зборовите и ги прај сликити малце погрди..
ова не го прифаќај како навреда туку си давам само свое мислење.. а имаш некој добри идеи..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене па ми се свиѓаат, супер се :)

Иначе јак wallpaper ставиле на главната за Бербатов (со десен клик подобро видете) :D

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
овие не се нормални...само 12м?само може да сонуват дека ке до донесат за тие пари....па само шити ке даде 30м ке видите....а овие ако пордужат така да купуват играчи никад нема да имамо одличен играч,а сите го знаеме Швајни што ѕвер е....дај те некој милион повеќе,барем до кај 18-20м...

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
овие не се нормални...само 12м?само може да сонуват дека ке до донесат за тие пари....па само шити ке даде 30м ке видите....а овие ако пордужат така да купуват играчи никад нема да имамо одличен играч,а сите го знаеме Швајни што ѕвер е....дај те некој милион повеќе,барем до кај 18-20м...
Вдс,Рио,Видич,Рафаел,Евра,Флечер,Нани,Валенсија,Руни,Берба,Чичарито итн не се одлични играчи?! Дајте бе луѓе доста со плачење, 7 - 1 победивме, а на некој од вас запнале Бејл и Швајнштајгер да сме ги купеле. Уживајте во победава и барем за момент прекинете со плачење по играчи, имаме доволно добри играчи...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Епа ајде вчера честитавме за убедливата победа, денес за првото место :vozbud:.. Полека полека табелата си добива реален изглед :vozbud:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Да се врати Валенсиа и Нани лево мислам дека не ни требат засилувања оваа сезона.
Напред Берба & Рунка чат пат Чичарито средина Керик и Андерсон се враќат во форма тука се и Сколс,Флечер со бара меѓу овие 4 Швајни?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шо поточно?
Што се случува на ОТ ден пред меч, додека трае мечот, отпосле :) Сега јас го симнав и ќе го гледам, интересна емисија од МUTV. E oнака се одржува стадион, не ко кај нас и увек изненадени од толпа xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom