goodlife_filipsis
Believe
- Член од
- 4 декември 2009
- Мислења
- 3.244
- Поени од реакции
- 2.762
Во 3 коло од ФА Куп ќе играме со Ливерпул на домашен терен....
8 или 9 не 7 или 8-ми.7 или 8ми Јануари.
мене искрено не ми се свиѓаат.. ставаш многу ефекти на зборовите и ги прај сликити малце погрди..Еве ја колекцијата од HQ wallpapers што јас ги направив во Photoshop, посветени на нашиот омилен тим. Уживајте Овде ќе поставам само еден
колку да ве заинтересира, а другите ќе ги најдете на следниов линк
П.С. Имате таму и опција за download на цел албум или може поединечно да си спуштите која слика ја сакате
а да не му е утре ( 29 November 1973)Среќен роденден Гигс Легендо Уште 3-4 години да ни поиграш
овие не се нормални...само 12м?само може да сонуват дека ке до донесат за тие пари....па само шити ке даде 30м ке видите....а овие ако пордужат така да купуват играчи никад нема да имамо одличен играч,а сите го знаеме Швајни што ѕвер е....дај те некој милион повеќе,барем до кај 18-20м...
Вдс,Рио,Видич,Рафаел,Евра,Флечер,Нани,Валенсија,Руни,Берба,Чичарито итн не се одлични играчи?! Дајте бе луѓе доста со плачење, 7 - 1 победивме, а на некој од вас запнале Бејл и Швајнштајгер да сме ги купеле. Уживајте во победава и барем за момент прекинете со плачење по играчи, имаме доволно добри играчи...овие не се нормални...само 12м?само може да сонуват дека ке до донесат за тие пари....па само шити ке даде 30м ке видите....а овие ако пордужат така да купуват играчи никад нема да имамо одличен играч,а сите го знаеме Швајни што ѕвер е....дај те некој милион повеќе,барем до кај 18-20м...
Шо поточно?еве нешто за вас
http://www.fileserve.com/file/jVWWtUW
Што се случува на ОТ ден пред меч, додека трае мечот, отпосле Сега јас го симнав и ќе го гледам, интересна емисија од МUTV. E oнака се одржува стадион, не ко кај нас и увек изненадени од толпа xDШо поточно?