- Член од
- 13 март 2009
- Мислења
- 1.968
- Поени од реакции
- 1.868
А што е со Харгривс? Се опорави ли несреќниот конечно?
Се опорави, требаше да биде спремен за оваа сезона, но пак се повреди

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што е со Харгривс? Се опорави ли несреќниот конечно?
Man Utd vecerva li igra ???:salut:
Ќе почнете да читате барем една страна назад?Man Utd vecerva li igra ???:salut:
a pa da uplakas vo kladilnicite da gube tvojot timКога играте ?Шала...
Да не знаеш кога игра клубот за кој навиваш...навистина е ретардирано:jaj:
Дечко некој така како тебе мислејки знаеш ли што направил?mislam deka na mancester od site pozicii mu fale dobra sredina
oh tuku zaboraviv na skols i na gigs ,so flecer i karik ne se osvojuva premier ligataДечко некој така како тебе мислејки знаеш ли што направил?
Ај доста не се резили на нас не ни фалат играчи.И да ни фалат има кој да одлучи за тоа.чао пријатно.
Ајде да ја смириме топката!!Ај не се нервирај за Манчестер.Ајде да уживаме во уште сезона во која ке се освојуваат трофеи.oh tuku zaboraviv na skols i na gigs ,so flecer i karik ne se osvojuva premier ligata
jas se rezilam haha pa ti ne poznavas fudbal be
druga rabota ovaa e forum i moze da se kaze mislenje koe ne bese provokatorko ili bilo kakov samo kazav t.e deka mu treba sredina a ti mi se napna pred komuterot ce me tepas
p.s a takvi kako tebe znaes li kade se naogaaat
ne dojdov tuka da provociram ama ti mi se napna
i taka me iznervira eden taksis ,se vozam moze 1 km a toa taksimetarot kako na norma da bese
:bravo:Ајде да ја смириме топката!!Ај не се нервирај за Манчестер.Ајде да уживаме во уште сезона во која ке се освојуваат трофеи.