Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ВДС: Не се брзам со пензионирањето

article-0-015655C400000578-909_468x348.jpg

Ѕвер.

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ !!!
МАНЧЕСТЕР ИГРА ВЕЧЕР ПРОТИВ КАНЗАС!!!
25ТИ НАКАЈ 26ТИ ЗНАЧИ, ПОСЛЕ 12, СЕ МЕЊА ДАТУМОТ НЕЛИ?! И СИ ПУШТАТЕ СТРИМ И ГЛЕДАТЕ...
СЛЕДНИОТ ШТО ЌЕ ПРАША КОГА ИГРААТ ЌЕ ГО СМЕТАМ ЗА РЕТАPДИРАН...ФАЛА, ПРИЈАТНО.

@ Џену...
Сине, извини, ама ако на сите им е јасно, бриши слободно...mwa!

^Не тато, апосолутно те поддржувам, нека седи известувањево, да имаше опција и како pop up ќе го направев кога ќе се влагаше во фан клубов и мене ме иритира мрза за враќање страна две назад. : )))))

Кога играте ? :pos: Шала...:)

Да не знаеш кога игра клубот за кој навиваш...навистина е ретардирано:toe::jaj:

Кога играте ? :pos: Шала...:)

Да не знаеш кога игра клубот за кој навиваш...навистина е ретардирано:toe::jaj:
a pa da uplakas vo kladilnicite da gube tvojot tim
pa ne znam zosto navivaat lugeto za tia tim so misalm deka ne e najdobar
mene srce ne mi dava da stavam protiv mojot tim ili protiv makedonija
imase eden covek vo holandija koj rekol deka ako pobede holandija protiv ne se sekavam koja zemja bese mislam holandija deka ce mu dade komjuter i holandija pobeduva i toj banrotira
zaklucok nikogas ne se kladi protiv sojata zemja.

Хавиер Хернандез ќе се приклучи на екипата на 27 како што е планирано и можно е да игра дел од натпреварот со MLS All Stars, а на мечот со неговиот поранешен тим Чивас, едно полувреме ќе игра за нас, а второто за Чивас, мене ова малку ми е несфатливо, ама како и да е, стварно сакам да го видам во наш дрес и како ќе се покаже во преостанатите натпревари од пред-сезоната. За вечер очекувам ваков состав:

---------------VDS-------------

Rafael----Smalling----Evans----De Laet

Obertan---Fletcher---Cleverley---Giggs

--------Berbatov------Welbeck------

И во второ да ги видиме Амос, О'Шеј, Браун, Фабио, Нани, Гибсон, Сколс, Македа, Диуф

mislam deka na mancester od site pozicii mu fale dobra sredina
Дечко некој така како тебе мислејки знаеш ли што направил?
Ај доста не се резили на нас не ни фалат играчи.И да ни фалат има кој да одлучи за тоа.чао пријатно.

Дечко некој така како тебе мислејки знаеш ли што направил?
Ај доста не се резили на нас не ни фалат играчи.И да ни фалат има кој да одлучи за тоа.чао пријатно.
oh tuku zaboraviv na skols i na gigs ,so flecer i karik ne se osvojuva premier ligata
jas se rezilam haha pa ti ne poznavas fudbal be
druga rabota ovaa e forum i moze da se kaze mislenje koe ne bese provokatorko ili bilo kakov samo kazav t.e deka mu treba sredina a ti mi se napna pred komuterot ce me tepas
p.s a takvi kako tebe znaes li kade se naogaaat
ne dojdov tuka da provociram ama ti mi se napna
i taka me iznervira eden taksis ,se vozam moze 1 km a toa taksimetarot kako na norma da bese

oh tuku zaboraviv na skols i na gigs ,so flecer i karik ne se osvojuva premier ligata
jas se rezilam haha pa ti ne poznavas fudbal be
druga rabota ovaa e forum i moze da se kaze mislenje koe ne bese provokatorko ili bilo kakov samo kazav t.e deka mu treba sredina a ti mi se napna pred komuterot ce me tepas
p.s a takvi kako tebe znaes li kade se naogaaat
ne dojdov tuka da provociram ama ti mi se napna
i taka me iznervira eden taksis ,se vozam moze 1 km a toa taksimetarot kako na norma da bese
Ајде да ја смириме топката!!Ај не се нервирај за Манчестер.Ајде да уживаме во уште сезона во која ке се освојуваат трофеи.

Ајде да ја смириме топката!!Ај не се нервирај за Манчестер.Ајде да уживаме во уште сезона во која ке се освојуваат трофеи.
:bravo:
Вечер мој тип 2-0 дека ке тепаме:toe:И дајте стрим за да гледаме....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom