Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде уште сега кажувајте што треба да се направи за да се биде член на здружението.И кажете колку е членарината која се плака за членство во клубот?

Ајде уште сега кажувајте што треба да се направи за да се биде член на здружението.И кажете колку е членарината која се плака за членство во клубот?

Во понеделник ќе добиете информации за зачленување. Пристапницата ја добивате на маил, ја пополнувате, членарината е 300 денари и се плаќа еднаш годишно при самото зачленување (за втората година цената ќе се намали). Секој член потоа добива членска книшка која му се доставува или лично или преку пошта. Како што реков подетални информации во понеделник.

Гил потврдил исто дека со Руни ќе бидат почнати преговори за нов договор. Што можевме денес повеќе да посакаме. Видиќ и Руни нови договори!:):):)

Во понеделник ќе добиете информации за зачленување. Пристапницата ја добивате на маил, ја пополнувате, членарината е 300 денари и се плаќа еднаш годишно при самото зачленување (за втората година цената ќе се намали). Секој член потоа добива членска книшка која му се доставува или лично или преку пошта. Како што реков подетални информации во понеделник.
Фала друже за информацијата.Што се 300денари но важна е љубовта кон клубот!!За мене таа членска книшка ке биде нешто исто важно колку и личната карта и пасошот и многу поважна од било каква глупава партиска книшка.

Утре во колку ке играме со
Kansas City?

Еве го лузерскиот карактер, еве затоа никогаш нема да бидат подобри од нас : -За почеток сакам да завршиме на второто или третото место и да се квалификуваме во Лигата на Шампионите.“ - рече Јаја Туре.

^ Yaya Toure. "Manchester United are a big club — one of the biggest in the world. But I chose Manchester City because they had not won anything''
Koj идиот треба да си за ова да го изјавиш. :nesvest:

Мисли дека во барса е уште и дека ќе освојат 6 титули во една сезона...

^ Yaya Toure. "Manchester United are a big club — one of the biggest in the world. But I chose Manchester City because they had not won anything''

Ова го има изјавено зашто ... НИКОГАШ не се интересирале за него па најверојатно му е криво што ќе мора да трпи шљакања од типот 5-0. Вакви изјави може да се слушнат од играчи кој биле очајни за многу а завршиле со ситно .. муабетов е "дај ми што даваш.. па после ја ќе си кукам".

Дали некој порача дресче од новите или уште нема таков човек :D . Ме интересира конкретно за бојата зашто вака по слики ми мава ептен на розев, па да не се заебам да купам розев дрес.. :D

Јас нема да нарачам од оваа сезона, евентуално ако ми го пратат поклон родниниве од таму :icon_lol:

Ова го има изјавено зашто ... НИКОГАШ не се интересирале за него па најверојатно му е криво што ќе мора да трпи шљакања од типот 5-0. Вакви изјави може да се слушнат од играчи кој биле очајни за многу а завршиле со ситно .. муабетов е "дај ми што даваш.. па после ја ќе си кукам".

Дали некој порача дресче од новите или уште нема таков човек :D . Ме интересира конкретно за бојата зашто вака по слики ми мава ептен на розев, па да не се заебам да купам розев дрес.. :D

Има таков, јас. Ќе ми стигне во првата недела од Август. :)

Ај да го ебам..кој малер сум.. За првиот меч не бев дома, од вториот пропуштив 25 мин. оти беше финалето на турнирот.....сеа па, третиот меч нема да го глеам оти комјутерот ми е расипан..у пм!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom