Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам ќе бидат готови до тогаш. Секој нов апдејт за нив ќе го објавам тука за и вие да сте во тек. Иначе супер што ќе имаме шанса да запознаеме и наши фанови од други градови. Инаку не ми се верува дека ќе се примаат бројчиња за маички во недела, ама ако има втора тура обавено сите што немаат ќе бидат навремено и детално известени :smir:

Таман за натпреварот со Челзи :smir:

Момци, како да ја направиме да има и за мене една маичка? Од Струмица сум, планирам да дојдам во Ск кај 23ти изгледа. ( 92% сигурно) :)

Струмичане не доаѓате а педери?

LUHG10.jpg

RIO.jpg

STRETFORD_END.jpg

SUABC.jpg

FFU.jpg

Струмичане не доаѓате а педери?

Не ми вреѓи роднио крај :)

Него шала на страна...
Повратна карта за СК 600 денара
2 пива у Шенклис 200 денара
хамбургер 70 денара
Да гледаш Јунајтед како го шљака на Ливерпул... Бесценето :)

They won ....something...they won aaa.... they won aaa... FA CUP!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Колку иронија има во ова ејјјјјјјјј хахахахахааа!

А секако за тоа е заслужен Јунајтед.:pipi: Glory! Glory!

Не ми вреѓи роднио крај :)

Него шала на страна...
Повратна карта за СК 600 денара
2 пива у Шенклис 200 денара
хамбургер 70 денара
Да гледаш Јунајтед како го шљака на Ливерпул... Бесценето :)
Ту ама сте ефтини бе... од Ресен е близу 1000че повратната, небаре од Белград тргаш, нема пивца у Шенклис :(

They won ....something...they won aaa.... they won aaa... FA CUP!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Колку иронија има во ова ејјјјјјјјј хахахахахааа!

А секако за тоа е заслужен Јунајтед.:pipi: Glory! Glory!

:pos: :pos: :pos: :pos:

Само Мур ни треба место Ферги, никој друг.Едини човек шо е достоен да го наследи Ферги, ниту Мојс, ни О Нил или шо ти ја знам.Плус, самиот си кажа дека сака некој ден да го наследи Фергусон, печен за кај нас е :D

Се прашувам шо има да каже Рио за ова, доколку не добие никаква казна Stevie Retard.

Само Мур ни треба место Ферги, никој друг.Едини човек шо е достоен да го наследи Ферги, ниту Мојс, ни О Нил или шо ти ја знам.Плус, самиот си кажа дека сака некој ден да го наследи Фергусон, печен за кај нас е :D

Се прашувам шо има да каже Рио за ова, доколку не добие никаква казна Stevie Retard.
Да беше играч на Јунајтед сигурно ќе беше казнет, вака не знам, ќе видиме:tapp:

Здраво дечки, јас сум нов член на форумов, се надевам дека добро ќе се вклопам и дека заедно ќе прославиме уште многу титули годинава :wink:. Поздрав до сите фанови на Ман Утд и одиме на победа против бубачките :tv:

United
Squad size: 44
Title winners: 20
Winner's medals: 72
The Boss: 11 titles

Chelsea
Squad size: 30
Title winners: 10
Winner's medals: 18
The Boss: 0 titles

Arsenal
Squad size: 30
Title winners: 4
Winner's medals: 9
The Boss: 3 titles

За ова ако не добие едно 5-6 натпревари казна, ондак може у гз да се ебат федерацијата. Знам дека друго е ЛШ, ама лани Дрогба и Босингва јадеа казни од 2/3 натпревари за приговори (доста жестоки, ама оправдани) овие од УЕФА ги видоа гомнариите шо ни се случија, одозгора и казни добивме.

Кога ќе го видат ова челниците на ПЛ, и не го казнат соодветно, тогаш ќе се разјаснат некои работи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom