Прашање за Alertpay

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Прашањето е дали може да се подигнат пари од AP преку чек ако не ми е верифициран акаунтот? Фала однапред

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Иако не сум пробал сепак никаде во F.A.Q не прочитав да има правило да мора да ти е верификуван.

Фактички разбрав дека верификацијата е идентификација на твојот акаунт.

Поздрав

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
од bux.to чекам уште од јуни да ми пратат пари на неверификуван акаунт па ако ми стасат ке дознаеш:pos2:

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
На неверификуван акаунт може да стигаат пари. Мене ми имаат стигнато од buxjobs и од forexmoneyfund. Само незнам дали може да се подигаат пари од неверификуван акаунт.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
Неверификуваниот акаунт може да се користи нормално до моментот додека не го побараат тоа од тебе, односно го суспендираат акаунтот додека не го верификуваш. А тоа можат да се случи во било кој момент, ако им стане нешто сомнително, или без некоја посебна причина го одберат твојот акаунт дека мора да се верификува. Дури знам и примери кога акаунтот на некои луѓе им беше блокиран уште со самото креирање. Така да, ако планираш сериозно да го користиш, да си го верификуваш со време, затоа што порано или покасно ќе ти дојде редот. А и не е воопшто сложена постапката, се што ти треба е еден скен од лична карта и уште еден од домашна сметка која може да биде и на име на било кој од домашните, битно да го има твоето презиме и адреса.

Член од
17 март 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
HIII

zdravo na site imam zaraboteno prai preku buxinc ama neznam kako da gi podignam preku alertpay neka mi objasni nekoj ako znae i koja banka ima alertpay vo makedonija pozz:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom