Горан Пандев Бугар според австралиската FOXTEL

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ти си немал работа со гејци изгледа.
Гејците дијаспората можда прави вакви збрки не им е прв пат, а ти што велиш нешто ЕУ сенати, влади се замараат со Пандев хехехе од кај ти дојде тоа хехехе...

ќе имав за малце у Солун :icon_mrgr

абе добро, може имаат појака дијаспора но чим косовариве кај нас немаат влијание по македонските национални телевизии не верувам дека они би праеле далавери, кога сите се молат по дома за опстанокот на економијата на нивната poor нација...

не се исклучува можноста да имаат некој Хелас инфлатирано у Фокс, само тогаш би настанала оваа збрка... али па не ми е јасно зашо Гејлада би им помагала на Татарија :toe: :pos2:

значи можно е ова да било намерно али тоа да го напраил еден индивидуалец, а не како продукција цел ФОКС

абе добро, може имаат појака дијаспора но чим косовариве кај нас немаат влијание по македонските национални телевизии не верувам дека они би праеле далавери, кога сите се молат по дома за опстанокот на економијата на нивната poor нација...

не се исклучува можноста да имаат некој Хелас инфлатирано у Фокс, само тогаш би настанала оваа збрка... али па не ми е јасно зашо Гејлада би им помагала на Татарија :toe: :pos2:

значи можно е ова да било намерно али тоа да го напраил еден индивидуалец, а не како продукција цел ФОКС

Ова не е никакво помагање на Татарија, туку негирање на зборот Македонија...:tapp:

Епа неможат грк да го пишат... презимето му е слично на бугарските, завршува со -ЕВ, да ти пишат тебе некој играч Татарев и пишат дека е бугар нема многу да се мислиш за да поверуваш.

Иако не е некоја си грешка за „војна“, треба да пратат тие од телевизијата барем писмено извинување. Искрено мене појќе ме фаќа страв од нашиве медиуми, може се да им текне. :kesa:

Што го преправивте насоловот кога од интернет страната на кирилица е земен. Идете сега и на кирилица преправете им го насоловот на статијата :pos2:

sqpjfd.jpg

http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=43795

На грк да го заврзиш со товар и го фрлиш во вода ќе ти вели дека не се дави се додека не се удави.

Ако се у криза они, за нас имаат време не му се секирај :)

Како бе не ти е јасно зошто Гјеците им помагаат на Татарите ?

Како и да е, грешката е намерна а сега зошто и како ќе видиме.

Што го преправивте насоловот кога од интернет страната на кирилица е земен. Идете сега и на кирилица преправете им го насоловот на статијата :pos2:
Нивната доза на ретардираност за шиткање на статии за да им бидат читани не мора и тука да ја префрламе. :wink:
Знаат проста раја на шо се пали.

Е ај сега и ние Роналдо да го направиме македонец. :pos2: Како и да е што сакаат нека пишат , ние си знаеме дека Гоче си е македонец.

Имаше за ова како вест број еден на канал 5 :helou:

Преку куров овие, се ни присвоија.:pusk:

...дека Бербатов е Македонец.
Па ова не е лага

Каква музика слушаш?
Само черно. Хардкор, рап. Доктор Дре, Снуп Дог, Фифти Сент, Еминем, Тупак нај-вече. В колата ми г'рми здраво черна музика. Харесвам и б'лгарски изп'лнители. Например "'псурт". Много е готина музиката на тија пичове. Разбира се има моменти, в които ми се приисква македонска музика. И като си пусна, се разтапјам. Класиката в жанра: "Назад, назад, моме Калино", "Ако умра ил' загина", "јовано, јованке". Имам ги и в Лондон. Ето сега брат ми Асен ште има сватба (тја беше на 9 јуни в Благоевград, б.а.), ште г'мжи от такива песни.

Бербатов в детајли
не си мислете, че... може да го накарате да направи нешто против волјата си, голјам македонски инат е

Спомнав предходно ке спомнам и тука...

Един народ ,две држави :pos:

Епа чим Паки е Бугар ондак Боки13 е Грк...што се нема да прочиташ по ова нетов :)

еве дупете ги :pos2::pos2:

од 40 сек. нагоре..

Имавте и тема Горан Пандев на пример...

Абе сите ни љубоморат затоа што имаме најдобар фудбалер на балканот, можат само да ни го јадат к*р*т :pusk: :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom