Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
se izvinuvam za off,no ne znaev kaj da go pisam ova:

Ako ne go mrzi nekoj,neka mi predlozi edno dobri 10-15-20 filmovi :) da go koristam limitot vecerva,fala odnapred

p.s neka bidat akcii od tipot na Man on fire,American Gangster,Death Sentence,Horror i teroristicki filmovi :)

p.p.s se nadevam deka ke najdam na razbiranje,i nekoj ke mi ispolni zelbata :pipi:
Симни го Traitor и Layer Cake, (првиот ти е за тероризам, вториот е за уличен криминал, мафија, таква тематика).

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
^
Е ова е веќе нешто што вреди да се чека :)
Комедија која сум сигурен дека нема да разочара.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Due Date

WOW каков булшит од филм, јас не знам што се мачам веќе околу комедии. Треба официјално да го забранат овој жанр, пошто прават неверојатно лоши филмови.
Ја подосаден, понеоригинален филм и потапа хумор немам сретнато до сега. Како поминува времето Зохан станува филмиште за новиве комедии, таму бар на нешто се насмеав.

Респект за аватарот, и потписот! мило ми е дека на форумов се повеќе членови се навлекуваат на феноменалната Braking Bad, (едвај чекам да почне новата сезона) иначе Due Date не ми е гледан, изгледа сум се спасил :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Респект за аватарот, и потписот! мило ми е дека на форумов се повеќе членови се навлекуваат на феноменалната Braking Bad, (едвај чекам да почне новата сезона) иначе Due Date не ми е гледан, изгледа сум се спасил :)
Не да си се спасил, али сеуште има на некои што им се допаѓа... едно е вкус, али...

Z

zmej gorjanin

Гостин
Да, да Breaking Bad владее. За мене најдоброто ТВ шоу во изминатава декада, заедно со мини серијалот Band of Brothers, иако тематски немаат врска една со друга. Инаку јас немав абер од серијава се дур не налетав на твојата тема пред неколку месеци, така да фала за добрата препорака. Има една интересна појава после гледањево на серијава а тоа е сваќањето дека се е гола вода наспрема Breaking Bad или што би рекол Џони Деп - Све је то пичкин дим. А за филмот нема што да се каже освен ужасно лоша копија, и се поизвесно е дека Холивуд се претвора во индустрија за рециклирање сценарија. Со таа разлика што во рециклаторската индустрија од ѓубре се создава суровина за нов производ а тука имаме реверзибилни процеси од готов производ создаваш ѓубре и им го продаваш на неупатените. Хаха можда треба да ја гледаат новата реклама за Цитроен, да слушнат што има Џон Ленон да каже по темава

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Да, да Breaking Bad владее. За мене најдоброто ТВ шоу во изминатава декада, заедно со мини серијалот Band of Brothers, иако тематски немаат врска една со друга. Инаку јас немав абер од серијава се дур не налетав на твојата тема пред неколку месеци, така да фала за добрата препорака. Има една интересна појава после гледањево на серијава а тоа е сваќањето дека се е гола вода наспрема Breaking Bad или што би рекол Џони Деп - Све је то пичкин дим. А за филмот нема што да се каже освен ужасно лоша копија, и се поизвесно е дека Холивуд се претвора во индустрија за рециклирање сценарија. Со таа разлика што во рециклаторската индустрија од ѓубре се создава суровина за нов производ а тука имаме реверзибилни процеси од готов производ создаваш ѓубре и им го продаваш на неупатените. Хаха можда треба да ја гледаат новата реклама за Цитроен, да слушнат што има Џон Ленон да каже по темава

Thumbs up!

Конекцијата помеѓу Џеси и Волт е нешто за мене до сега невидено, таква хемија - а толку голема разлика на профили на личности???? страшно добро реализирано. Серијата е нешто сосема поинаково од се до сега, а тоа е она што ме тера да се навлечам на нешто без разлика од која свера на општеството се наоѓа :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Некој за малиниве да каже нешто, ја имате целата листа на „почестените“?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Некој за малиниве да каже нешто, ја имате целата листа на „почестените“?
The Last Airbender дури 5 малини. :pos2:
Аман бе до толку е лош филмов?
Друго не знам... лош интернетов е денес, идат паѓат, само ова го видов.

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
So, need some words about this film?
Најнапред да кажам дека е некое срање филмов, тешко срање. Така да, кој сака да го гледа нека го гледа на свој ризик. Се` она што може да ви се крене од стомак, дефинитивно ќе излезе преку уста*. :)
Еден доктор, хирург уствари, ќе киднапира момче и девојка, млади и ќе ги затвори во една просторија. Видете до каде може да отиде бизарноста во човековиот ум. Се` што ќе напишам натаму од филмов е спољер, затоа ќе се задржам само на ова.

6/10 - можеле и подобро.

*Не, не повраќам никогаш на филмови, колку и да е гадно. Само со овој филм, ме пратеше некое слично чувство.
Епа го имам негде сретнато како еден од најгадните филмови..ај па ти само вакви глеаш.. :)

T

Tetro

Гостин
Епа го имам негде сретнато како еден од најгадните филмови..ај па ти само вакви глеаш.. :)
И јас читав некаде исто (може сме читале од иста книшка), и стварно така испаѓа, еден од најгадните филмови. Утробата да ти се преврти додека го гледаш. Кој сака да поврати, нека го гледа филмот :pos: иако кај мене не успева ова.
Точно дека у последно време бирам што гледам, со оглед на фактот дека у последно време прават филмови за телетабиси и тешко дека во иднина ќе испадне нешто квалитетно. :(

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
И јас читав некаде исто (може сме читале од иста книшка), и стварно така испаѓа, еден од најгадните филмови. Утробата да ти се преврти додека го гледаш. Кој сака да поврати, нека го гледа филмот :pos: иако кај мене не успева ова.
Точно дека у последно време бирам што гледам, со оглед на фактот дека у последно време прават филмови за телетабиси и тешко дека во иднина ќе испадне нешто квалитетно. :(
za teletabisi :pos::pos: Има заебани филмови од таква содржина..сретнав на имдб баш таква листа ..сакав и тема да отворам тука,ама не преферирам такви филмови мн.мн. ако сакаш така заебан (disturbing) филм глеј го Irréversible (2002)
http://www.imdb.com/title/tt0290673/

T

Tetro

Гостин
za teletabisi :pos::pos: Има заебани филмови од таква содржина..сретнав на имдб баш таква листа ..сакав и тема да отворам тука,ама не преферирам такви филмови мн.мн. ако сакаш така заебан (disturbing) филм глеј го Irréversible (2002)
http://www.imdb.com/title/tt0290673/
Фала на препораката, изгледано одамна. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom