Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
За вака тешки обвинувања размислувам да ти фрчнам еден црвен за шерифување по тема :)
Ама нема, не ме најде лош ден. Јас модерирам, ти уживај си. Темава е отворена за да има послободна дискусија.

Добро, се извинувам, мајтап беше постот. :tv:

Darling знае дека со Црниот Лебед никој не се закача...

The Town :zver:

Подобар филм немам гледано, најдобар филм, 10 од 10 му давам.

Добив поени кај IOsono вака а? :) Глеаш Jonez што треба да пишуваш за да немаш проблеми на овој подфорум.

The Town :zver:

Подобар филм немам гледано, најдобар филм, 10 од 10 му давам.

Добив поени кај IOsono вака а? :) Глеаш Jonez што треба да пишуваш за да немаш проблеми на овој подфорум.
Нема Јонзе проблеми, ти имаш.
Ај сега пофали му се што доби за постот.

Ајде еве ме и мене со The Town :)

На средина сум од Јонзе и Иосоно. Донекаде повеќе се сложувам со Јонзе, ама и он ја претерал.
Не е толку срање од филм за да му лепнеш 2/10. Не е ни нешто посебно за цел филм да ти помине одма, дали поради глумата на Афлек или приказната не беше толку добро средена незнам, ама според рецензииве, според сето тоа што го прочитав по нет за него и по оценката која што ја држи на имдб очекував нешто многу повеќе.
Во филмов стварно ми се допадна онаа лојалност која беше прикажана и многу добра сработена. Лојалноста на татко му на Даг, а исто така и лојалноста на тој дебелиот (му го заборавив името) за да ги спаси своите другари.
Се на се кога ќе соберам и одземам од мене има просек.
5/10

На средина сум од Јонзе и Иосоно. Донекаде повеќе се сложувам со Јонзе, ама и он ја претерал.
Не е толку срање од филм за да му лепнеш 2/10. Не е ни нешто посебно за цел филм да ти помине одма, дали поради глумата на Афлек или приказната не беше толку добро средена незнам, ама според рецензииве, според сето тоа што го прочитав по нет за него и по оценката која што ја држи на имдб очекував нешто многу повеќе.
Во филмов стварно ми се допадна онаа лојалност која беше прикажана и многу добра сработена. Лојалноста на татко му на Даг, а исто така и лојалноста на тој дебелиот (му го заборавив името) за да ги спаси своите другари.
5/10

Хаха, му реков на Јонзе, тој 2, јас 8, ти дека 5 ќе му дадеш. Прашај го :)

5/10

Fala.

--- надополнето ---

Хаха, му реков на Јонзе, тој 2, јас 8, ти дека 5 ќе му дадеш. Прашај го :)

Vidi ama, 5 e losa ocenka od 10.

Da bev jas 3, ti 9 i Iceboy da glasase 6, ti ke tepase. Vaka jas.

1-0

Vidi ama, 5 e losa ocenka od 10.

Da bev jas 3, ti 9 i Iceboy da glasase 6, ti ke tepase. Vaka jas.

1-0
Ај ако има некој со 5-ка математика да го протолкува ова?
Петка во средно не на факс

Ѕверови сте.:pos:

Инаку, нерешено е, на Ајсот оценката е аритметичка средина од вашите две. Математички кажано.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom