Nemorosus
Маршал Изет Фазлиновић
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.598
- Поени од реакции
- 627
Не. Отвори очи, прочитај малце, не е така како што си мислишебати соодветниот хардвер.
Intel/AMD CPU(има пач за АМД)
поише од 2ГБ РАМ
nvidia графичка.
Не. Отвори очи, прочитај малце, не е така како што си мислишебати соодветниот хардвер.
Intel/AMD CPU(има пач за АМД)
поише од 2ГБ РАМ
nvidia графичка.
Малце касно ти враќам, али ако имаш уште желба, iAtkos S3 v2.Сакам да инсралирам Hackintosh, па да ми препорацате некоја дистрибуција, како шо гледам ги има многу
P.S
Имам Core 2 Duo 1,8 MHz, подржува sse, sse1, sse2, sse3 itn...1 Gb RAM доволна ли е оваа конфигурација или да не се мачам за џабе да инсталирам pozzzz
Не баш. Само игри имаш повеќеНе е касно шо, ене го август
Користи уште некој ова ? Ми скурчи мене искрено, фин е на изглед и уште неам видено подобар месенџер од adium-от, али со windows иам многу повеќе од os x.
Оди на гугл, пиши си ја графичката, точниот модел и додади Hackintosh, и читај ако знаеш англиски. Ако не гугл транслејт. Ако не се снајдеш, здравје.
Оваа лажна е? хахаха, шала. Иначе најдобро ќе ти биде да си прашаш на форумите InsanelyMac, барем мене таму ми одговараат секогаш на прашањата. Ќе се најде некој со ист дел како твојот што го имал тој проблем сигурно! Поздрав. Иначе пробај да инсталираш со -x (safe mod)Проблем уште на почетокот...откако ќе помине исчитувањето (она буквите на црна позадиниа ) инсталацијата застанува на Wellcome прозорецот каде што има Continue копче и стрелка за назат затоа што не ми функционира ни глушецот ни тастатурата (од тастатурата функционира само ТАВ и CAPS LOCK)...одамна кога пробав да инсталирам не правеше вака, ама тогаш имав „вистинска графичка“, а сега е интегрирана Intel® 82945G Express Chipset 256МБ ...чааре?
p.s
Користам iDeneb v1.5.1 10.5.7 дистрибуција...
System Preferences> Language and Text> Input Source..за мкд подршка. Тоа болдираното не го сфатив баш...Gotovo sredeno, problemot bil so tastaturata mi e na usb port a mausot na PS/2,
p.s se izvinuvam za latinicnata podrska ama uste neznam kaj se stava mkd podrska i dali update za iDeneb..pozz i fala za sovetite