Дејвис Куп Македонија - БиХ - Велес

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а како шо гледам од сликине ставиле столчиња на делот кај што немаше,значи ќе има пак шо да се крши :vozbud:

Ќе има ли на ТВ?

На којМТВ на 1 јанак има македонски приказни а на третиот класична музика а веѓе е 16 часот и химни ќе видиме и дали ќе дадат пренос.

Како заврши вториот меч? Во првиот знам дека победил Предраг Русевски.

Како заврши вториот меч? Во првиот знам дека победил Предраг Русевски.

Изгуби вториот нашинец.
Утре е важно да добиеме една, со две добиени утре сме победници.

Изгуби вториот нашинец.
Утре е важно да добиеме една, со две добиени утре сме победници.

Утре колку шо знам јас се двојките, а во недела се пак две утакмици.

Утре колку шо знам јас се двојките, а во недела се пак две утакмици.

да да така е

Инаку незнам зошто не играше втората Магнинчев сигурно ќе беше по густо.

да да така е

Инаку незнам зошто не играше втората Магнинчев сигурно ќе беше по густо.

Не е више Магдинчев оној од порано, моментално нема ранк така да Грабуловски е подобар на АТП листата.

Не е више Магдинчев оној од порано, моментално нема ранк така да Грабуловски е подобар на АТП листата.

Нема ранк затоа што ги нема одбрането тие турнири од минатата година нема играно,а дека Грабуловски дека е подобар се гледаше секој ден скоро гледав тренинзите еднаш играа заедно многу нервозен ми стои Грабуловски.Инаку утре мислам дека ќе биде сигурна победа во двојки а ќе решаваат во Недела натпреварите.
Денеска салата беше фул полна на првиот натпревар и одлично организирано.

Ќе ти тепаме бе..Ете утре у 2ки победа и после Пеце да го тепа овој денеска шо победи со Грабуловски и нека свират после :)

Нема ранк затоа што ги нема одбрането тие турнири од минатата година нема играно,а дека Грабуловски дека е подобар се гледаше секој ден скоро гледав тренинзите еднаш играа заедно многу нервозен ми стои Грабуловски.Инаку утре мислам дека ќе биде сигурна победа во двојки а ќе решаваат во Недела натпреварите.
Денеска салата беше фул полна на првиот натпревар и одлично организирано.

Не бев денеска јас ама гледам кажуваат бајги народ имало, цела беше полна ? и карти има уште така зошто планирам утре на влез да купам.

Денес би требало во двојки да немаме проблеми а за утре (недела) мислам дкеа ќе биде изедначено.

Ќе ти тепаме бе..Ете утре у 2ки победа и после Пеце да го тепа овој денеска шо победи со Грабуловски и нека свират после :)

Денеска двојки ќе тепаме но ме стра во Недела сите дека ќе ги изгубиме,тешко дека Пеце ќе го тепа тој што тепаше затоа што тој е многу јак ако гледаше и има добар ранг.Грабуловски ќе биде изедначен со другиот незнам како ќе се снајде но мислам дека ќе тепа.

@Ајсшутер

Незнам дали ќе има карти денеска вчера имаше многу народ дури и босански навивачи скоро беа пополнети сите места така да за денеска треба порано да одиш.Денеска е од 14:00 ќе биде интересно и доколку победиме ќе биде голема предност.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom