M
MIL
Гостин
KAZI KAKO TOA ?Luge veruvale ili ne od 105/7 kilogrami sega sum 77kg za eden mesec t.e. za 32 dena.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KAZI KAKO TOA ?Luge veruvale ili ne od 105/7 kilogrami sega sum 77kg za eden mesec t.e. za 32 dena.![]()
Како и да си успеал да ослабеш 30 кила , свесен си и сам дека е штетно за толку краток период толкава килажа да изгубиш.. Јас за 2-3 месеци изгубив 20 и нешто кила и сега мачам маки со вишок кожа веќе месец ипол...
Би ти советувал прво да си ја испиташ крвта , урината и се останато чисто ради себе . Да не си претерал.
Ако има јака воља типов алал му вера .... ако нема ке ги врати 70 за 32 дена ....
Од лично искуство :smir::smir:
Него од утре почнувам диета со салати само ;D
Доручек и вечера ништо ... ручек салата (ол ју кен ит) и трчање по кејот ! И тони вода нормално за мастите да ги извадам ! ха 1 !
Што ви е тоа глупото со мастиките жити се.. Некоја страна поназад прочитав.. Што диета е тоа ја а стаам мастика у уста по 10 мин ми се пријадува.
Од лично искуство ти кажувам дека нема лесен начинСакам да ослабнам 5 кг ништо повеќе, кои ги имам добиено од неактивносткако најлесно ?
Од лично искуство ти кажувам дека нема лесен начин.
Јас би ти препорачал тоа што јас го правев .Едноставно не мешај леб,компири и тестенини со месо. Јади месо со салата или пак варен компир со салата, но никако компир со месо. Од месо јади претежно бело пилешко , јагнешко варено и риба, а од јаглехидрати најпрепорачливи ти се оризот , варениот компир и макароните.
За доручек гледај да внесеш ако можеш повеќе витамини,минерали(овошје и зеленчук) и белковини (јајце, млеко со ниска масленост).
Вечерата ако можеш заокружија со едно големо сочно зелено јаболко и ништо покрај тоа.
Дневно обиди се да пешачиш од 4-6 километри и тоа е тоа.. За недела или две ќе го добиеш посакуваниот резултат..![]()
Јас сум на диета може да умрам но сепак ќе продолжам:nenene:
Каква е таа диета на Жан Митрев некоја според крвната група што се правела, ај ако знае некој нека пише.
Каква е таа диета на Жан Митрев некоја според крвната група што се правела, ај ако знае некој нека пише.