Стиховен Калибар

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе овој е месијата...ќе одел атеисти ќе убивал,слугите на рогатиот.
Слава му :pos:

Ако транзицијата ја замислиме како трудна ефтина дрољетина која се рока за хорс...вакви би биле плодовите на трудночата...
И медиумскиот простор кој се дава секако...

At last...
It must be the second coming.
The twenty second...

Плукањето по Стиховен ве прави уште поглупави од тоа што сте! Подобро ке ви биде да пролистате по тоа фејсбукот и да научите нешто од него и да не серете по форумов....едноставно што не му кажете директно или пак не...извинете, вие сте пообразовани сигурно од него...??

Плукањето по Стиховен ве прави уште поглупави од тоа што сте! Подобро ке ви биде да пролистате по тоа фејсбукот и да научите нешто од него и да не серете по форумов....едноставно што не му кажете директно или пак не...извинете, вие сте пообразовани сигурно од него...??
по ова шо долго време му го читам фбто човеков е легенда... има претерано јако мислење за се... освен то шо е анти тито е то не ме бендиса :)

по ова шо долго време му го читам фбто човеков е легенда... има претерано јако мислење за се... освен то шо е анти тито е то не ме бендиса :)

Стиховен е човекот кој што го има цврсто изграден карактер и стил....како што викаш има претерано јако мислење за се... а тоа што е анти Тито тоа е негова работа... Го има живеено времето кога Тито и комунизмот биле на сцена...јас не сум бил роден во тоа време па да тропам за Тито... :)

Стиховен е човекот кој што го има цврсто изграден карактер и стил....како што викаш има претерано јако мислење за се... а тоа што е анти Тито тоа е негова работа... Го има живеено времето кога Тито и комунизмот биле на сцена...јас не сум бил роден во тоа време па да тропам за Тито... :)

Оди на гугл, пиши фашист. Он е тоа. Ќе видиш зашто е против Тито, батка ;) И тоа не е комунизам кој што го живеел он. Никој не видел комунизам :)

Оу абе денес образованите се фаци забораив...
Ги гледам образованите јас денес,ги следам,гледам која кретенштина вирее во народот.
На факултетиве какви диздибидуси се запишаа,жалосно е што само неинтелигентни БОТОВИ се промовираат како квалитетен материјал.
Ќе серам додека сум жив против вакви лудаци со репресивни идеологии.
Да не треба да сум психолог за да сфатам дека некој што се заканува дека ќе пали и убива атеисти е пореметен?

--- надополнето ---

Од неговиот блог
Во моментов активно работи на формирање терористичка организација која ќе врши бомбашки напади против смрдливата скопска шема, хиените, конформистичките мекотелци, музичките лигуши, медиокритетските ајвани, партиските подлизурковци, покондурените сељандуришта, дебелогазните професори, политичките мршојадци.....

Ставовите му се уби боже, како и неговиот однос, барем од тоа што можев да забележам кога го следев нашиов блогерај, текстовите и рапувањето сепак се нешто подобри од неговите ставови барем од неколку песни што ги имам слушнато за наш стандард но кога ќе ми текне дека САФ се од Македонија, останува тоа дека Стиховен е нереализирана шупелка која на 30 години сеуште мисли дека речник на кочијаш е добар имиџ за рапер.

Pisuva pisuva pisuva pisuvaaaa on pisuva i pisuva a nisto u text ne moze da sklope hahahahhaahhah ... plus toa ne moze i da rapuva so finesa.Ima interesen pogled za " kapitalizmot " ama se drugo mu e nekoja iskompleksirana frustracija .... zalno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom