- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.287
- Поени од реакции
- 314
za tebe sum mister lamja od aerodrom prodaj nivite vo gjorce seloto i dojdi tuka da vidis so e zivot u aerodrom
Убав тој. :back:
za tebe sum mister lamja od aerodrom prodaj nivite vo gjorce seloto i dojdi tuka da vidis so e zivot u aerodrom
Не лажи:nenene:Во врска со криминалните активности goch беше смртоносно застрелан!
Почивај во мир!
Ајде на здравје бричење
Во врска со криминалните активности goch беше смртоносно застрелан!
Почивај во мир!
Ајде на здравје бричење
zdravo brat potrebna mi e tvojata pomos vo gradenje na mojata familija Lavovi...tuka ne mora da doniras ke bides sloboden...ako sakas da premines kaj nas ke mi zavrsis navistina prekrasna rabota...te ocekuvam najseriozno...te molam da dojdes...pozz od sefot na familija Lavovi...pisi mi..pozz
Хаха, кој го убие гоч има 250м од мене гратис ајде зајадејте го пак и извадејте му аклои кратко потстрижување
Ајде стај ме за Оружје nikaTa ми е никAjde ako sakate organiziran kriminal po 500 000 kontaktirajteme diggy77 mi e nik.
ејј демек само тебе ти стигнало. се пуваш сеа. па и мене ми стигна. и тоа две поракиМногу сум кул. :wub:
Аплицирав останува на тебе да ме примиш позззззПаднаа две убиства
katerina беше уклучена на 4%, ама имаше само 4000 па неможеше да се излечи. :baeh:
Ајде адд ме шо чекашKe ograniziram kriminal koj e ZA ?
Neka mi pise Nick : SirPaksMKD
ејј демек само тебе ти стигнало. се пуваш сеа. па и мене ми стигна. и тоа две пораки
Чеки саа јас ке се пофаламМногу поштувам што на секој мој пост мора да одговориш. :back:
Иначе онака го постирав тоа, не беше ради фалење или нешто.