Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно прашање...
Дали некој од вас,кои играте подолго мафија,има друг(втор) акаунт што не го користи? За фрлање некој?
Да ми позајми...![]()
аха да..не смееш да имаш 2 акаунта .. следи БАН ...
аха да..
нека бркаат петелКорисници
1. Корисничките сметки можат слободно да бидат продавани помеѓу играчите, се разбира со претходно одобрување од администраторите!
2. Сметките кои не биле активни два месеци автоматски ќе бидат избришани. После ова нема никаков начин за нивно повратување. За избегнување на ова ве советуваме доколку планирате да се повлечете од мафијашкиот живот, наместете ја вашата сметка во мод на одмор.
3. Поседувањето на повеќе кориснички сметки не е дозволено. Доколку пристапот кон MAFIA.MK ви е од јавен компјутер ( работа, интернет кафе, училиште ) или пак домашен компјутер каде што игра и некој друг член од вашата фаилија препорачливо е да ги известете администраторите. Во спротивно вашата корсничка сметка можи да биде избришана без никакво предупредување.
4. Корисничка сметка која е банирана нема да има достап до MAFIA.MK. Затоа играјте чесно и поштено.
демек така е .. па сеа ...
Да излезем од затвор.Dejan i Nesho ajde prifakajte !!!
ае стај те ме мене
ке даам по 130-40-50 ијади
Земавте ли парите ! УСПЕАВМЕ![]()
Само прашав бе друже...Ако неможеш да одговориш како човек,не пишувај.Или само мислења си штанцаш?дај бе не замарај .за тој погоре ()