Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Едно прашање... :)
Дали некој од вас,кои играте подолго мафија,има друг(втор) акаунт што не го користи? За фрлање некој?
Да ми позајми... :)

Едно прашање... :)
Дали некој од вас,кои играте подолго мафија,има друг(втор) акаунт што не го користи? За фрлање некој?
Да ми позајми... :)

не смееш да имаш 2 акаунта .. следи БАН ...

Леел затворов дефинитивно 2 дом

Корисници

1. Корисничките сметки можат слободно да бидат продавани помеѓу играчите, се разбира со претходно одобрување од администраторите!

2. Сметките кои не биле активни два месеци автоматски ќе бидат избришани. После ова нема никаков начин за нивно повратување. За избегнување на ова ве советуваме доколку планирате да се повлечете од мафијашкиот живот, наместете ја вашата сметка во мод на одмор.

3. Поседувањето на повеќе кориснички сметки не е дозволено. Доколку пристапот кон MAFIA.MK ви е од јавен компјутер ( работа, интернет кафе, училиште ) или пак домашен компјутер каде што игра и некој друг член од вашата фаилија препорачливо е да ги известете администраторите. Во спротивно вашата корсничка сметка можи да биде избришана без никакво предупредување.

4. Корисничка сметка која е банирана нема да има достап до MAFIA.MK. Затоа играјте чесно и поштено.

демек така е .. па сеа ...

Корисници

1. Корисничките сметки можат слободно да бидат продавани помеѓу играчите, се разбира со претходно одобрување од администраторите!

2. Сметките кои не биле активни два месеци автоматски ќе бидат избришани. После ова нема никаков начин за нивно повратување. За избегнување на ова ве советуваме доколку планирате да се повлечете од мафијашкиот живот, наместете ја вашата сметка во мод на одмор.

3. Поседувањето на повеќе кориснички сметки не е дозволено. Доколку пристапот кон MAFIA.MK ви е од јавен компјутер ( работа, интернет кафе, училиште ) или пак домашен компјутер каде што игра и некој друг член од вашата фаилија препорачливо е да ги известете администраторите. Во спротивно вашата корсничка сметка можи да биде избришана без никакво предупредување.

4. Корисничка сметка која е банирана нема да има достап до MAFIA.MK. Затоа играјте чесно и поштено.

демек така е .. па сеа ...
нека бркаат петел
оние првите имаат 500 почит од шо немаат дупли јузери

Абе се знае дека со менување на IP адреса нема шанси да знаат кој колку акаунти има...:) Нема шанси да фатат некој кај кого се менува IP адресата на секое конектирање. :)
Мене ми треба онака за заебанција некој акаунт,а не ми се почнува од почеток...Затоа прашав...
Има некој? :)

Земавте ли парите ! УСПЕАВМЕ :)

Драги колеги, нашето злосторство беше успешно и сега имаме 328.600 €

Лидер: dulemkd имаше инвестирано 156000 € и добива 320300 €
Шофер: Dovicinski имаше инвестирано 150000 € и добива 232150 €
Експерт за оружје: The Don имаше инвестирано 500000 € и добива 582150 €

Ви посакувам идни успеси и многу среќа.

да да :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom