Г
Грејвдигер
Гостин
а ти мене зашо ме напаѓаш, за 0-100 евра? =) имам пари за да се лечам цела година... ако сакаш 24/7 напаѓај..pa za dzabe go napagjas bre :pos2:
а ти мене зашо ме напаѓаш, за 0-100 евра? =) имам пари за да се лечам цела година... ако сакаш 24/7 напаѓај..pa za dzabe go napagjas bre :pos2:
многу бе ја се по 500 зеам :pos2:Добро што толку се лутите и нервирате ако ве нападнат? Па и тоа е дел од играта.
Денеска ме изнаранија со се по ред дужички шо ги нападнав, сум им зела иљадарче :зџц:
Па пред да нападнеш гледај колку пари имаат у кеш, по не знам колку % земаш од нив.многу бе ја се по 500 зеам :pos2:
маче се шалам малце иначе ја као трефнувам мафиози има и по 600 000 да им зеам одма од коа ќе продаат дрога има финтици ама треба малце кликерПа пред да нападнеш гледај колку пари имаат у кеш, по не знам колку % земаш од нив.
Јас пред малце на еден му зедов едно 40.000 вкупно по 4 пати напаѓање, и на уште еден 20.000 по 2 пати напаѓање, после више си ги прибра парите :A:
ок маче. Иначе кога си напраел ова, кој сон по ред?маче се шалам малце иначе ја као трефнувам мафиози има и по 600 000 да им зеам одма од коа ќе продаат дрога има финтици ама треба малце кликер
маче ја не лажам сеа нејкам да се фалам али има финти ги користам глупаците од бадијала и така :helou: коа ке напраам напад со плен 600 000 ке ти пратам на пп маче ке се уверишок маче. Иначе кога си напраел ова, кој сон по ред?
Маче, ок маче маче. Ако не ми го знаеш името можеш да ми се обратиш по ник, маче.маче ја не лажам сеа нејкам да се фалам али има финти ги користам глупаците од бадијала и така маче:helou: коа ке напраам напад со плен 600 000 ке ти пратам на пп
оке маче ако ти смета маче тогаш нека биде по твое од сеа по ник:helou: али никот ти е малце на лево па затоа идам на мачеМаче, ок маче маче. Ако не ми го знаеш името можеш да ми се обратиш по ник, маче.
типката е маШ. види ми потпиз.mita1991 ке ја расчепам па што сака нека биде коа и да е:pos2:богата пизда