Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
@ Кискино

Ај ако сакаш инвајт во фамилијата :)

До вечер ќе иам 4 милиона, така да ќе иам доста за моќ и потребни донации :)

А оти јас се те мислам влезен. Ипак, неможам јас да те поканам, оди во Членство, напиши Кајгана, па јас ќе те прифатам.

мафиози некој да ми каже како да си стаам слика на профилот пробав 100 пати нејќе дај помош објаснете убаво со пример и сл:helou:

А оти јас се те мислам влезен. Ипак, неможам јас да те поканам, оди во Членство, напиши Кајгана, па јас ќе те прифатам.

Аплицирав, ваљда треба да прифатиш, пошо не ме пишуе у членови сеуште.

Честитки! Ти беше унапреден во ранг Поттрчко! :party3:

Не ја играв некое време, али гледам уште сум жив :vozbud:.
Има ли некоја кајгана фамилија да се приклучам?

За жал вие сте мртов!!!
Вие бевте убиен од Dejan и успеа да Ви украде 185.583 €
Откако Ве уби Dejan Ви го украде паричникот каде што Ви беа парите и кредитната картичка. Балансот на банкарската сметка Ви е 0 €
Доколку сте сопственик на железничка станица или аеродром, државата ќе Ви ги одземи и ќе ги даде под јавна лицитација.

Вашиот профил ќе биде реактивиран во рок од 24 часа

ај треснете го овој Dejan :)

За жал вие сте мртов!!!
Вие бевте убиен од Dejan и успеа да Ви украде 185.583 €
Откако Ве уби Dejan Ви го украде паричникот каде што Ви беа парите и кредитната картичка. Балансот на банкарската сметка Ви е 0 €
Доколку сте сопственик на железничка станица или аеродром, државата ќе Ви ги одземи и ќе ги даде под јавна лицитација.

Вашиот профил ќе биде реактивиран во рок од 24 часа

ај треснете го овој Dejan :)

зашо мислам дека дури и во кајгана фамилијата е? у затвор сум неможам да видам али ќе едитирам сеа.

edit:не е тој шо мислев.

мафиози некој да ми каже како да си стаам слика на профилот пробав 100 пати нејќе дај помош објаснете убаво со пример и сл:helou:

aj да се цитирам знае некој или не???? :helou:

aj да се цитирам знае некој или не???? :helou:

Кој сака да размениме почит имам 5 поени.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom