Зимај атомски, друго не ти се исплати...Абе ти викам кад тад мамата. Дали за една недела или за месец ама ќе ги скинам. Имам неколку милиони и ќе собирам уште. Наеднаш ќе ги поебам сите пари за моќ и мамата.
Зимај атомски, друго не ти се исплати...Абе ти викам кад тад мамата. Дали за една недела или за месец ама ќе ги скинам. Имам неколку милиони и ќе собирам уште. Наеднаш ќе ги поебам сите пари за моќ и мамата.
Знам. Чекам уште 2-3 пати да падне претседателот да му зеам пари и дигам моќ одма.Зимај атомски, друго не ти се исплати...
Па се лечи ваљда... :tv:Абе зашто неможам никој да убијам 5 пути го победувам и пак има 100 сила:nesum:
Пробав и со офлајн, нејкеПа се лечи ваљда... :tv:
pa da ti kazam i ne sum bas nov clen imav eden akaunt porano ama mi go haknaa mejlot, pa sea radi igrava pravev novviksa нов член си претпоставувам си од бадијала дојден си тука само да не читаш така :wink:
п.с добра е идејава горе да ги постираме жртвите пуни со кеш ако има некој таков пишете го и у кој град да го срониме !!!!!
isto ostanuva samo se ceka 24 saati da oziveesАбе, ако сеа сум Поттрчко, и ако умрам си останувам исто или ме враќа - Клошар?
тотето и Devil639 тие двајца така викаат сеа од понеделник се обединуваме фамилијарно:helou: не се карајте меѓусебе бе овие бадијала сакаат да не јадат:wink:Едно копиљче од бадијала провоцираше нешо у стил:
“Кајгана-пички,Бадијала-рулз“,и неможев да издражам и го убив!
од бадијала сеа се регистрираш на кајгана браво почетник со 2 мислења иди бе така на баба тиКој вика така ??
јас никогаш не сум рекол такво нешто :pos2: