Океј, Фала.:smir:Скопје/Софија - Продавница - Поени за напад
Ја идам у скопје зиам брод или атомски и ке го напраам Ламја ... и мене ме напаѓаLamja нападни ме уште еднаш има коските да си ги собираш по земја... гледај малку таа листата со кајгана играчи.
Да да овое е веке друго игра се сега и тоа без проблеми па редно беше а не како вчера кликнеш на изврши идеш истушираш се уште врте....Управен и е хостот, кај мене лета а има 68 онлајн.
До сите мафјаши со ранг "Кум". Основањето на фамилии ќе биди достапно утре 05.03.2010 од 16:00 часот. Ви посакуваме успех.Каде е кумот име да даде :pos2:
Шо бидна ќе правиме ли фамилија а?
Врати се некоја страна поназад и ги има никовите на Кајганџиите.Ајде редно е да напраиме семејство Кајгана и да си ги кажиме никовите за да знаеме кој сме што сме .
Оди на последната страна кај линковите има листа и право напиши си го линкот од страна.Ајде редно е да напраиме семејство Кајгана и да си ги кажиме никовите за да знаеме кој сме што сме .
Ако знаевме од кој е ја ке стаев одма 50 000 и него ке го скинеа Пробај размисли кој те напаѓал кого си тепал ... И најди можни луѓе на сите ке им стаиме по 15 - 20 илајди за нивната глааВрати се некоја страна поназад и ги има никовите на Кајганџиите.
Јас ник?Оди на последната страна кај линковите има листа и право напиши си го линкот од страна.
ПС Има ли некој за да размениме почит?
Ти пуштив.:wink:Јас ник?