- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
опаааа честито момчеТркнете до кај мене у гаража да видите што имам :motor:
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
опаааа честито момчеТркнете до кај мене у гаража да видите што имам :motor:
Bugatti VeyronТркнете до кај мене у гаража да видите што имам :motor:
Ako de nie vecer ke pravimeВидовте дека некој веќе има направено фамилија?
I kaj mene e mlitavaСамо кај мене е или странава е премногу спора?![]()
Пробувам друже ама пак несака, изглеа стерилен Кум сум чим неможам фамилија да праамоти довечер ... пробај Скај може можеш и сега ...
иии да тибам чоекотПробувам друже ама пак несака, изглеа стерилен Кум сум чим неможам фамилија да праам![]()
![]()
Него мене ми скурчи, неможам да стасам до злосторства нит до автомобили за да пљачкам, не е интересно вака
Едит: Иманекој тежок баг, неможам да се обидам да ја хакирам страната на МВР, ќе кликнам да ја хакирам и само се рефрешира страна, нит да ми каже дека сум ја хакнал, нит да и киднам на полицијата нит у затвор :/
Едит2: Кеш: 1.920.717 €
сум ја хакнал
Едит3: Неможам да стигнам до сефот да ги проберам парите :nerv:
Ете така, сеа еве ви еден скрин шот
![]()
Му влегов у шемаиии да тибам чоекот
ја инаку Музејот си го плескам .. по 200 000 фаќам од 4-5обида ...
па и 100% кум си ...
како успеа толку брзо да качиш човече![]()
Не ми е јасно зашто не се лечите ?пак ме убија. ВЕ МОЛАМ ЕБЕТЕ МУ ГО МАМИЧЕТО НА OOZ
За жал вие сте мртов!!!
Вие бевте убиен од OOZ и успеа да Ви украде 37.147 €
Откако Ве уби OOZ Ви го го украде паричникот каде што Ви беа парите и кредитната картичка. Балансот на банкарската сметка Ви е 0 €
Доколку бевте сопственик на железничка станица или аеродром, државата ви ги одзеде и ќе бидат дадени под јавна лицитација.
Вашиот профил ќе биде реактивиран во рок од 24 часа
хахахахаЈаоо каква напаст се тие со приватните пораки “ја кликнав, кликни и ти на мојот таен линк“ си мислиш чоек не може да виде дека некој му кликнал и да врати...
Еве што пишуваше во новости.
"До сите мафјаши со ранг "Кум". Основањето на фамилии ќе биди достапно утре 06.03.2010 од 16 часот. Ви посакуваме успех."
а кој направил?Па денес е 04.03
Како тогаш некој веќе направил.