- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
опаааа честито момчеТркнете до кај мене у гаража да видите што имам :motor:
опаааа честито момчеТркнете до кај мене у гаража да видите што имам :motor:
Bugatti VeyronТркнете до кај мене у гаража да видите што имам :motor:
Ako de nie vecer ke pravimeВидовте дека некој веќе има направено фамилија?
I kaj mene e mlitavaСамо кај мене е или странава е премногу спора?
Пробувам друже ама пак несака, изглеа стерилен Кум сум чим неможам фамилија да праамоти довечер ... пробај Скај може можеш и сега ...
иии да тибам чоекотПробувам друже ама пак несака, изглеа стерилен Кум сум чим неможам фамилија да праам
Него мене ми скурчи, неможам да стасам до злосторства нит до автомобили за да пљачкам, не е интересно вака
Едит: Иманекој тежок баг, неможам да се обидам да ја хакирам страната на МВР, ќе кликнам да ја хакирам и само се рефрешира страна, нит да ми каже дека сум ја хакнал, нит да и киднам на полицијата нит у затвор :/
Едит2: Кеш: 1.920.717 €
сум ја хакнал
Едит3: Неможам да стигнам до сефот да ги проберам парите :nerv:
Ете така, сеа еве ви еден скрин шот
Му влегов у шемаиии да тибам чоекот
ја инаку Музејот си го плескам .. по 200 000 фаќам од 4-5обида ...
па и 100% кум си ...
како успеа толку брзо да качиш човече
Не ми е јасно зашто не се лечите ?пак ме убија. ВЕ МОЛАМ ЕБЕТЕ МУ ГО МАМИЧЕТО НА OOZ
За жал вие сте мртов!!!
Вие бевте убиен од OOZ и успеа да Ви украде 37.147 €
Откако Ве уби OOZ Ви го го украде паричникот каде што Ви беа парите и кредитната картичка. Балансот на банкарската сметка Ви е 0 €
Доколку бевте сопственик на железничка станица или аеродром, државата ви ги одзеде и ќе бидат дадени под јавна лицитација.
Вашиот профил ќе биде реактивиран во рок од 24 часа
хахахахаЈаоо каква напаст се тие со приватните пораки “ја кликнав, кликни и ти на мојот таен линк“ си мислиш чоек не може да виде дека некој му кликнал и да врати...
Па денес е 04.03Еве што пишуваше во новости.
"До сите мафјаши со ранг "Кум". Основањето на фамилии ќе биди достапно утре 06.03.2010 од 16 часот. Ви посакуваме успех."
а кој направил?Па денес е 04.03
Како тогаш некој веќе направил.