Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Не али не верувам да се ефтини над 100к сигурно.

Сака некој да организираме криминал?:vozbud:

Напрај рефреш ќе се среди..

И да, праќајте ми покана за пријателество на Almighty да знам дека сте од кајгана...

не бива пробува и така...ајде утре ќе пробам мош ќе биде :)

Се мислам дали да зеам воен брод или сателит имам 160 000 :)

Сака некој да организираме криминал?:vozbud:
Ајде бе :) Ја шофер ке бидам ако доволно ми е добра колата :) Имам Волво С40 :) Ако не нема везе :) Ако нешо праиме ке можам накај 8:30 - 9 :)

Ако може модераторот да му се дадат никови на играта и никови од играта што се и да се напишат во првиот пост така ќе имаме целосна листа на играчите и нема да се напаѓаме меѓу себе, па кога ќе стигне некој до ранк Кум нека креира фамилија и ќе се зачлениме (само незнам дали има лимит, али и да има ќе напраиме повеќе)

Not Found
The requested document was not found on this server.

Web Server at mafia.mk

Само кај мене е проблемов со регистрација, или ? Пробав рефреш неколку пати, и пак нејќе.. :toe:

донев дај не заебавај на голо ме избричи :)

а за регистрацијата не знам кај мене на прво фати:toe:

Само кај мене е проблемов со регистрација, или ? Пробав рефреш неколку пати, и пак нејќе.. :toe:

Срање у густо врање!

И кај мене нејке!:toe:

Се регистрирав кон 2-3 сатот, ама на e-mail-от немав добиена активација, или таква работа.

Сега го отворам пак, немат. :toe: Сега сакам нов да напрам, ми прајт error 404...

Чаре? :smir:

Регистрациите се привремено недостапни, ќе бидат пуштени за некое време. Така пишува на ФБ профилот.

Луже пракајте пријателство на Борче да знам дека сте од тука:)

Абе дајте стварно да се знаеме кој сме од тука да не се напагаме .....има кој други да напагаме мегу нас да не си штетеме еве на пример мене Феникс ме одра:pos2::pos2:
а зашо кога можеме да си помагаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom