Во Пештани станува алармантно

Нема поплава од невидени размери туку да се спречи поплава од невидени размери нели е природа не се знае што може да се случи а ако се случи нешто со толку вода над максимумот охрид венеција ке стане.

Абе океј се тоа е.

Ама пази градоначалников бара помош од странска држава, ко речи на Охрид не дај Боже му се случило природна катастрофа.
Ко што ја видов последен пат во Охрид се делува превентивно за заштита од поплава.
Која помош ќе ја даде Бугарија у овој момент а да не може таа помош да ја пружи некоја од домашните институции кои се задолжени за вакви ситуации?

Sega go gledam ohridskiot kmet po BTV :toe: Mnogo mu e dobar bugarskiot:)Veli deko se strahuva za zivota si.Kato znam kakva panika se kreva za sekoe nesto svrzano so Bugarija ne cudi mnogo toa.

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi
Бугариве сегде се јавуваат значи, стварно имаше право еден таксист во Софија кога кажа дека Охрид е бугарскиот Ерусалим.

Sega go gledam ohridskiot kmet po BTV :toe: Mnogo mu e dobar bugarskiot:)Veli deko se strahuva za zivota si.Kato znam kakva panika se kreva za sekoe nesto svrzano so Bugarija ne cudi mnogo toa.

Да бе, секој ден тепаме Бугари, не го знаеш тоа? Во секоја општина имаме оддел за тепање Бугари, ако немаш што да правиш таму одиш и ги малтретираш... Мора и ние да се забавуваме некако :toe:

:kesa::kesa:

Ах, ориѓани, ориѓани....

Тешка акутна бугарофилија, посебно варошаните.Ама не гледам нешто лошо во барањето помош јас :toe:

Да не има нешто качено на нет ?

Тешка акутна бугарофилија, посебно варошаните.Ама не гледам нешто лошо во барањето помош јас :toe:

Да не има нешто качено на нет ?
офтопик
чисто информативно од Варош излегле многу повеке македонисти него од твоето село. Си слушнал за Прличев, Узунов?

Abe kato gledam kakva agresija srestu Bugarija ima na foruma ne mi e trudno da ti povervam.Inace az samo citirah sto kaza ohridskiot kmet po BTV bez da go komentiram.Kakvoto toj kaza toa i napisah:)

Агресија? Буахаахахахахахахахахахаха. Плашете се од Македонците. Тие доручкуваат Бугари!!!!! :kesa:

Моето село велеград беше и ќе биди за вас :vozbud:Еден македонист Узунов посмртното писмо на мајка си шо му го напишал на литературен бугарски.

не е ни место а ни време да ти објаснам некои работи, само накратно во Охрид како и во цела Македонија постоеле буграрски, грчки, спрски школи и ако сакале децата да се образуваат учеле на нивниот јазик, иста е приказната и со Узунов кој учел на бугарски и затоа пишел на бугарски.
п.с. Ако јас сега напишам писмо до мајка ми на англиски дали мене ме прави англичанец??? До кога лугето кои го дале животот за Македонија ке се се само македонци нема да се.

Да, се извинувам за тролувањето, зараза од бугарите е.

а toiise, другпат, многу глупа тема почнав...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom