Вахабизам - општо

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.446
A sluckite od vasite braka ukrainci gi zaboravi li!!!:tapp:
Бре, бре, мислиш дека си паметен, со вакви глупи споредби?

-Украинските пилоти дојдоа затоа што немаше тука пилоти со соодветно искуство да ги управуваат хелихоптерите во борбени услови. За тоа примаа плата.

-Муџахедините дојдоа за да дерат живи луѓе и да им прават други ѕверства, само затоа што се Христијани. Според нивните умоболни глави, тоа беше исламска кауза. А всушност шејтанска кауза. Нив ги болеше уво за албанската кауза. Ако Македонците беа мнозинство Муслимани, тие немаа да се појават.

--- надополнето ---

Бети ни е нешто многу истрауматизиран/а кога цело време зборува за терорости !!

Сигурно има некоја страшна траума од лично искуство, па своите фрустрации ги истура тука !!

Има посебни институции за тоа, можеш и на иповедање да појдеш па таму да ти удрат и реприза !!
кај имам спомнато терористи?

Инаку нападите на лична основа од таквите како вас*, би ги сметал за пофалба, секако доколку би се грижел за вашето мислење за мене.

*- под вас не подразбирам Муслимани, не си ласкајте

Eraser

S.... Seni Seviyorum
Член од
12 април 2010
Мислења
422
Поени од реакции
18
кај имам спомнато терористи?
Секој твој оф топик на темата Ислам и христијанство почнува со здраво Ал Каеда !!

Е па сега што сме ние криви ако имаш некое лично искуство па твоите фрустрации ги истураш тука, па сите Муслимани ги нарекуваш терористи !!

Ти кажав каде да бараш помош, кај пречесните кои ќе те потсетат на траумата и ќе ти ја поноват !!

--- надополнето ---

Гледам горе си спомнал СЕЧЕН !!

Уште не ти излегло од глава ??

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Бре, бре, мислиш дека си паметен, со вакви глупи споредби?

-Украинските пилоти дојдоа затоа што немаше тука пилоти со соодветно искуство да ги управуваат хелихоптерите во борбени услови. За тоа примаа плата.

-Муџахедините дојдоа за да дерат живи луѓе и да им прават други ѕверства, само затоа што се Христијани. Според нивните умоболни глави, тоа беше исламска кауза. А всушност шејтанска кауза. Нив ги болеше уво за албанската кауза. Ако Македонците беа мнозинство Муслимани, тие немаа да се појават.

:pos2::pos2:Hahaha ama me iznasmea, mene li ke mi kazes za sto dojdoa ukraincite, sigurno ne ti kazale kolku ima ubieni vo selo Llopate i Opaje, prasaj malku mozebi ke ti kaze nekoj od vasite rezervisti sto bea tamu.:helou::helou::helou:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.446
Секој твој оф топик на темата Ислам и христијанство почнува со здраво Ал Каеда !!
Е па како да ве наречам кога односот кон Христијанството ви е ист како кај нив и сличните на нив? Војска на Спасот?

"Сечен" ниту сум го споменал некогаш пред тоа, ниту после тоа ќе го споменам повторно.
Примерот од погоре е во контекст на Ал Завахири пред мене кој и се обрати на членката со "небричена" и му е упатено само на него. Предпоставувам дека воопшто не се налутил, бидејќи и тој како што гледаш милува употреба на такви изрази. Јас сакав само да се приближам до неговиот начин на изразување, да ме разбере полесно.

Eraser

S.... Seni Seviyorum
Член од
12 април 2010
Мислења
422
Поени од реакции
18
Бети на сите тука ни е позната твојата огорченост кон Муслиманите, ама знам јас од каде произлегува !!

Ти кажав патот под нозе и на лечење !!

Ај сега чао

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119

тоа не е точно:pos2:
What goes around Comes around...........до следното(ПОСЛЕДНО) видување:salut:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.446
Бети на сите тука ни е позната твојата огорченост кон Муслиманите, ама знам јас од каде произлегува !!

Ти кажав патот под нозе и на лечење !!

Ај сега чао
Прилично патетичната пракса се повторува: мојот однос кон вас го прикажувате како мој однос кон Исламот и Муслиманите.

--- надополнето ---

тоа не е точно:pos2:
What goes around Comes around...........до следното(ПОСЛЕДНО) видување:salut:
Ти "За Чисто Скопје" не си ништо бољи од нив. Си се поклапате одлично. На сите нивоа. Од интелектуално до морално-етичко.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Во неделникот и првиот човек на ИВЗ Сулејман Реџепи изјавува дека мнозинството од џамиите во балканските земји се изградени со пари од радикални групи
Ne e tocno ova , 99% od dzamiite se gradat so pari od vernicite , duri bi rekol IVZ nema ni pojma koga pocnuva da se gradi nekoja dzamija posto ne pomagaat vo toa , tuku vernicite se organiziraat i koj kolku moze si dava pari za izgradba na dzamija , 100 evra , 1000 evra , znam semejstva sto dale i po 10.000 evra.

Neka vi e jasno deka dzamiite gi gradat samite vernici i nikoj drug. Znam deka za eden makedonec e malku neverojatno kako toa muslimanite si gradat sami dzamii koi kostat po iljadnici evra , no toa e taka i ke treba da veruvate , ako vo nekoe selo ne mozat da soberat pari za izgradba na dzamija , tie si baraat pomos vo drugite dzamii , i vernicite pak si pomagaat za izgradba na dzamija , primer pred nekoja nedela vo dzamijata kaj sto jas si klanjam , imase baranje za da se pomogne izgradbata na nekoja dzamija vo istocna makedonija , i se sobraa pari i za taa.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Neka vi e jasno deka dzamiite gi gradat samite vernici i nikoj drug. Znam deka za eden makedonec e malku neverojatno kako toa muslimanite si gradat sami dzamii koi kostat po iljadnici evra , no toa e taka i ke treba da veruvate , ako vo nekoe selo ne mozat da soberat pari za izgradba na dzamija , tie si baraat pomos vo drugite dzamii , i vernicite pak si pomagaat za izgradba na dzamija , primer pred nekoja nedela vo dzamijata kaj sto jas si klanjam , imase baranje za da se pomogne izgradbata na nekoja dzamija vo istocna makedonija , i se sobraa pari i za taa.
Уште да ги градевте на места на кои ќе ви е дозволено, супер ќе беше.
99% од џамиите се дивоградби.
Се надевам дека ќе дојде некоја саглам власт која ќе донесе некој закон за спроведување на урбанистичките планови.
Ко онаа во тафталиџе што ја дигнаа, па Стевче спомна ќе ја руши, па се попишмани.
90%+ христијанско население во Карпош а нема црква, неколку нерезари и оп одма има 2 џамии.
Тоа ти е фактор:)

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Уште да ги градевте на места на кои ќе ви е дозволено, супер ќе беше.
99% од џамиите се дивоградби.
Се надевам дека ќе дојде некоја саглам власт која ќе донесе некој закон за спроведување на урбанистичките планови.
Ко онаа во тафталиџе што ја дигнаа, па Стевче спомна ќе ја руши, па се попишмани.
90%+ христијанско население во Карпош а нема црква, неколку нерезари и оп одма има 2 џамии.
Тоа ти е фактор:)
Neka gradat i tie so sopstveni pari, koj im smeta.:toe:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Смета кога се гради на места на кои не треба да се гради.
Муслиманите не знаат дека треба да се извади дозвола, одобрение, да влезе истото во ГУП, па после да градат.
Можеби и така е попаметно.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Neka gradat i tie so sopstveni pari, koj im smeta.:toe:
па тогаш зашто и со СОПСТВЕНИ пари не градат патна инфраструктура,водовод,фекална и атмосферска каналзиција .......туку тогаш бараат тоа да им го направат државата,општинските и градски власти:toe:
зашто за ЖИВОТНИТЕ ПОТРЕБИ не се наоѓаат пари???

?

..........

Гостин
па тогаш зашто и со СОПСТВЕНИ пари не градат патна инфраструктура,водовод,фекална и атмосферска каналзиција .......туку тогаш бараат тоа да им го направат државата,општинските и градски власти:toe:
Зошто финансиски не ги помогнат чергарите кои живеат на улица како питачи, и тие се во најголем дел муслимани:toe:

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
:pos2:Navistina ste mnogu pametni, sto mislite vie taksata sto ja plakaat na drzavat zasto se plaka, za da se zadovoluvaat ministrite i gradonacalnicite li, buxhetot so kakvi pari se polnuva so vladini pari li :kesa:.

--- надополнето ---

Зошто финансиски не ги помогнат чергарите кои живеат на улица како питачи, и тие се во најголем дел муслимани:toe:
Da ne si maticar li stom znaes sto se.:tapp:

?

..........

Гостин
--- надополнето ---

[/COLOR]
Da ne si maticar li stom znaes sto se.:tapp:
Не треба да е човек матичар за да знае дека ромите кај нас во најголем дел се муслимани, туку одговори на претходното прашање.....ако не не ме цитирај.

Kajgana Shop

На врв Bottom