Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас бев зафатен па го пуштив вник ми (дете без иднина, суканици и цвикери не оди на факултет, не работи и му треба дружба бидејќи игра премногу WOW) и му викам оди таму во Миднајт и представи се како LordDragonII (си мислеше дека го праќам во некоја секта или мафија) и ми вели дека си поминал супер запознал многу чичковци и теткици со чудни имиња и презимиња, но поминал многу време пред кафичот (пуши цигари) но сепак си поминал убаво.

Мило ми е за него.

Ги гледам сликиве, а не знам што гледам. Да се јавевте кој сте, што сте, да се пишеа никови под сликите, арно ќе беше :)

Јас бев зафатен па го пуштив вник ми (дете без иднина, суканици и цвикери не оди на факултет, не работи и му треба дружба бидејќи игра премногу WOW) и му викам оди таму во Миднајт и представи се како LordDragonII (си мислеше дека го праќам во некоја секта или мафија) и ми вели дека си поминал супер запознал многу чичковци и теткици со чудни имиња и презимиња, но поминал многу време пред кафичот (пуши цигари) но сепак си поминал убаво.

Мило ми е за него.
Јас се упознав со таков еден и ми кажа лорд дракула дека е... Ме заебаал аако ако xD

...Одлични слики!... И според сите коментари, овдека пофален е Зокиарсенал..- владеел... јеее БРаво:toe::vozbud::):):)

Ги гледам сликиве, а не знам што гледам. Да се јавевте кој сте, што сте, да се пишеа никови под сликите, арно ќе беше :)
Гледај ги по 1 недела, ко ќе има коментари на секоја од сликите :)

И мене :) Многу. Уште од чера ме интересираше ама касно паљам.
Ме памтиш мене? 2-3 пати се запознавме, да те сретнам на улица, дефитивно ќе те познам :)

Која е цурава? :drk:

Шо убаво го држи цефчето... :vozbud:

аааа убо сте се изнажуркале, со мене ќе беше ушче поубо :icon_cool

глеам сликиве и... маицата на Мац рулззз :music3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom