Гратис Гушкање!

Кога ќе има пак???
Во саботата се беше договорено .. требаше да дојдам али ме заебаа моите :(
Така да следното гушкање кога еее? :vozbud:

Кога ќе има пак???
Во саботата се беше договорено .. требаше да дојдам али ме заебаа моите :(
Така да следното гушкање кога еее? :vozbud:

Сеуште не се знае. Нареден викенд е празник така да потешко. Како и да е, ќе бидете известени сите на темава. :)
:smir:

...Јас у саботатаа...беф у парк и се изгушкафмеее:):):)
Знам дека ја гушнаф магги капачето, се упознафме и многу ми е милоо:)))))):vozbud:

Ќе има оваа сабота пак :( ?
ајјјдее нов месец ееее :(

Слики од пролетното гушкање на 27ми Март во парк имате овде.

Наредно гушкање ... многу наскоро. :)

кога ќе биде наредно гушкање?:helou: ...бај д веј има мн луѓе што сакаат да дојдат али ги нема на кајги...ок е тоа така?

Се иам мн пати гушнато највеќе една сабота на школка коа беше ден на пролетта мислам ама не сум сигурен. Не е битно, топе идеата бе шо , нако не ви се допага не се гушкајте :) Никој не ве тера :) :salut:

кога ќе биде наредно гушкање?:helou: ...бај д веј има мн луѓе што сакаат да дојдат али ги нема на кајги...ок е тоа така?

Наредното гушкање најверојатно ќе биде наредната сабота. Ќе ве известам дополнително кога ќе решиме што и како. Инаку не е битно од каде се, ги гушкаме сите. Не сме поврзани со Кајгана. Разлистај и на другите македонски форуми и ќе видиш дека темата фигурира на голем дел од нив. :)

Се иам мн пати гушнато највеќе една сабота на школка коа беше ден на пролетта мислам ама не сум сигурен. Не е битно, топе идеата бе шо , нако не ви се допага не се гушкајте :) Никој не ве тера :) :salut:

Благодаиме за поддршката. :)

а кој го огранзира ова ?

Невладина организација Млади за Љубов. Повеќе можеш да прочиташ овде.
:helou:

4903_1124943802309_1188546379_30433327_7515922_n.jpg

:vozbud::icon_lol:

^Манекенката Јуле XD

^ Кој ремет и се мава на типкава на фб...жално...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom